Рецепт Королівська ватрушка з сиром
Рецепт приготування ватрушки з сиром, начинкою з яєчних жовтків і вершкового масла. Королівську ватрушку можна подавати як на сніданок, так і на святковий стіл.
опис приготування:
За смаком ватрушки з сиром нагадує сирну запіканку або чізкейк. При бажанні ви можете доповнити рецепт і додати в начинку курагу, родзинки або чорнослив — буде тільки краще.
- борошно— 1,5 склянки
- цукор— 1 Склянка(0,5 склянки — в тісто, 0,5 — в начинку)
- Вершкове масло— 100 грам
- Сир— 500 грам
- яйця— 2 штуки
- сіль— 1 щіпка
- розпушувач— 1 Чайна ложка
- Манна крупа— 3-5 Ст. ложок
- крем— 3 Ст. ложки
- Ванільний цукор— 8 грам
2. Спочатку приготуйте начинку. Для этого смешайте в глубокой посуде творог с сахаром, ванільним цукром, манкою, яйцями і сметаною. перемішуйте ретельно, чтобы масса была однородной и без больших комочков. додайте розпушувач.
3. Теперь сделайте основу ватрушки и верх. Для этого смешайте муку с сахаром, а потом перетрите эту массу со сливочным маслом. Холодное масло легко становится комочками. Главное работайте руками быстро, щоб масло не тануло.
4. Візьміть форму, мажьте растительным маслом или сливочным. Я сначала застелила пергаментом, потом смазала. Высыпьте две трети мучной крошки и разровняйте вилочкой. Не нужно приминать руками.
5. перелийте начинку, распределите осторожно по всей поверхности муки.
6. Накройте оставшейся одной третью крошки. Теперь ватрушку осторожно перенесите в горячую духовку. випікайте при 200 градусах хвилин 40.
7. Как только верх ватрушки хорошо подрумянится — вона готова. Достаньте ее из печи, остудите в форме полностью! Це важливо, потому как творожная выпечка может быть подвижной в горячем виде.
8. Зніміть кільце, освободите ватрушку от пергамента. Поріжте на шматочки і подайте до столу. приємного!
9. Ось така краса вийшла! Подавайте со сметаной и вареньем.
Подібні рецепти
Маннік на ряжанка
Пропоную сьогодні сьогодні своїх близьких простим в приготуванні пирогом, Котрий, підійде до чаю для всієї родини. Як приготувати королівську ватрушку з сиром і ягодами, зараз розповім. опис приготування: Королівська ватрушка з сиром і ягодами - це корисне ласощі, яке люблять, повинно бути, в ...
Королівська ватрушка ніжна
Королівська ватрушка — це мій улюблений сирний пірог.Очень ніжний пиріг. кількість порцій: 5 вершкове масло(охолоджене) — 200 грам мука— 2 склянки цукор "; Містраль коричневий" — 2 склянки сода— 1 щіпка сир 15% — 500 грам яйце— 3 штуки ванільний цукор— 0,5 чайних ложки начинка. змішуємо...
Консервированная черешня
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...