Рецепт Корейка запечена
корейка запечена — фірмове блюдо моєї мами. Я зазвичай готую її з журавлинним соусом, який надає страві особливу солоденька родзинку. Готується досить складно, але воно того варто.
опис приготування:
Пропоную свій покроковий рецепт корейки запеченої з фото. сподіваюся, що кроки — досить зрозумілі і приготувати це чудове блюдо Вам не складе особливих труднощів.
Дуже-дуже люблю запечену корейку з журавлинним соусом. Але цей соус можна замінити. Ви можете приготувати свій улюблений соус. Наприклад я якось пробувала робити корейку з вершковим соусом (щось в стилі бешамель) вийшло непогано!
Бажаю удачі!
- Корейська— 500 грам
- Цибуля— 1 штука
- часник— 2 зубчики
- Бальзамічний оцет— 2 Ст. ложки
- журавлинне варення— 3 Ст. ложки
- Курячий бульйон— 200 мілілітрів
- Вершкове масло— 20 грам
- Подрібнений розмарин— 1 Ст. ложка
Цельный кусок перчим и солим со всех сторон.
Затем обжариваем его на сковородке со всех сторон, таким образом при запекании весь сок останется внутри. Поэтому обжариваем на сильном огне до образования золотистой корочки.
Обжаренный кусочек выкладываем в посуду для выпекания и отправляем запекаться в предварительно разогретую духовку до 180 градусів. Мясо же выпекаем около 30-40 хвилин при 80 градусах.
Пока корейка запекается, приготуємо соус. Для цього в сковорідку, де обсмажувалося м'ясо, кладем мелко нарезанный лук и чеснок. Обжариваем их до прозрачности.
Затем в сковородку отправляем все необходимые ингредиенты, за исключение сливочного масла.
Должно выкипеть половина жидкости. Получается красивый загустевший соус.
Готовое мясо нарезаем.
В это же время в соус добавляем холодное сливочное масло и убавляем огонь до минимума.
Соус помешиваем до полного растворения масла. Готово.
На тарелку выкладываем гарнир (он может быть любой), корейку, поливаем ее соусом и подаем к столу. Смачного!
Подібні рецепти
Запечена корейка на кістці
Рецепт приготування картоплі, запеченого в духовці з додаванням сиру Брі. опис приготування: Оригінальний рецепт приготування картоплі в духовці. Аромат цієї страви божественний, також як і його смак. Його добре подавати на сніданок або на вечерю, а також на вечірці, якщо Ви хочете чимось здив...
Червона риба, запечена в фользі
Червона риба, запечена в фользі — ідеальне в плані співвідношення простоти і швидкості приготування та смаколики результату блюдо. всього півгодини — і святковий обід або вечерю у вас в тарілці. опис приготування: Для мене найсмачнішою є риба — це червона риба, запечена в фользі. власне, блюдо...
Курка, запечена з капустою
Чудове смачна страва з капусти і курки яке готується в рукаві. Гарнір і м'ясо разом — ідеальний варіант для обіду або вечері в будній день! Рецепт із серії швидко і просто! опис приготування: Блюдо насправді дуже універсальне, вибираючи різну приправу для м'яса або овочів, додаючи болгарський ...
Картопля по-українськи, запечена в духовці
Якщо хочете здивувати рідних блюдом з національним колоритом, дивіться, як приготувати картоплю по-українськи, запечену в духовці. Це смачна картопля в фользі з копченою грудинкою і цибулею. опис приготування: Картоплю попередньо замочіть у воді, а потім добре отмойте губкою або щіткою. Грудин...
Курка, запечена з овочами в духовці
курка, запечена з овочами в духовці, у мене виходить трохи пікантною, так як робиться з часником і гострим перчиком. Втім, якщо гостре не їсте — не додавайте. Рецепт можна видозмінювати. опис приготування: курка, запечена в духовці з овочами, — краще рішення для будь-якого обіду або вечері, як...