Рецепт Коблер з персиками і чорницею

Рецепт Коблер з персиками і чорницею
Кількість порцій: 8 Час приготування: 35 хв.
Рецепт приготування коблер з шматочками кукурудзяного бісквіта, персиками, чорницею і корицею.

опис приготування:

При бажанні ви можете додати в рецепт більше або менше персиків або чорниці, щоб надати коблер якийсь один переважний смак.

  • персиків— 650 грам(4 чашки)
  • борошна— 2 Ст. ложки
  • свіжого лимонного соку— 2 Ст. ложки
  • меленої кориці— 1/4 чайних ложки
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • темно-коричневого сахара— 3 Ст. ложки(для печива)
  • розпушувача— 1 1/2 чайних ложки(для печива)
  • солі— 1/4 чайних ложки(для печива)
  • охолодженого вершкового масла— 3 Ст. ложки(для печива)
  • сколотин— 1/2 склянки(для печива)
Коблер з персиками і чорницею - фото крок 1 1. Персики розрізати навпіл, видалити кісточку і нарізати скибочками.

Коблер з персиками і чорницею - фото крок 2 2. Розігріти духовку до 220 градусів. Змішати нарізані персики з чорницею, цукром, борошном, лимонним соком, корицею і сіллю в формі для випікання. Зробити тісто для печива. Змішати разом борошно, кукурудзяне борошно, коричневий цукор, розпушувач і сіль. Нарізати вершкове масло на шматки і додати в борошняну суміш. Перемішати виделкою або пальцями, поки маса не буде нагадувати крихти.

Коблер з персиками і чорницею - фото крок 3 3. Влити сколотини і перемішати гумовим шпателем, поки тісто не стане вологим і липким. За допомогою ложки викласти приготоване тісто поверх персиків з чорницею. Не турбуйтеся про покриття всієї поверхні.

Коблер з персиками і чорницею - фото крок 4 4. Випікати коблер до тих пір, поки печиво не стане золотистого кольору, і злегка не почорніє на верхівках, від 20 до 25 хвилин. Дати злегка охолонути. При подачі черпати коблер з форми. Ви можете прикрасити коблер збитими вершками, ванільним морозивом або будь-яким йогуртом без добавок.

Подібні рецепти

Коблер з ожиною

Тісто для італійської піци

Рецепт приготування коблер з ожиною, лимонною цедрою і молоком. Оригінальний ягідний десерт стане відмінним блюдом на сніданок. Його добре подавати з ванільним морозивом. кількість порцій: 8 цукор— 4 Ст. ложки лимонний сік— 1 Ст. ложка лимон, Cedra— 1/2  штуки пшеничне борошно— 2 склянки сіль— ...

Коблер с ревенем

Коблер с ревенем

Рецепт приготовления коблера с ревенем, лимонным соком и молоком. опис приготування: Кисловатый привкус ревеня придает этому коблеру неповторимый вкус и аромат. С ревенем хорошо запекать пироги, кофейные пирожные, чипсы и т.д. цукру— 1 Склянка солі— 1/4 чайних ложки лимонного соку— 2 Ст. лож...

Кукурудзяні міні-маффіни з чорницею і ванільним маслом

Кукурудзяні міні-маффіни з чорницею і ванільним маслом

Рецепт приготування міні-маффинов з кукурудзяної муки з ваніллю, сушеної чорницею і ванільним маслом. опис приготування: Ці міні-маффіни так швидко зникають зі столу, що ми рекомендуємо вам подвоїти рецепт, якщо у вас більше 3-4 людина. жовтої кукурудзяної муки— 1 Склянка солі— 1 Чайна ложка...

Кукурудзяні оладки з чорницею і апельсиновим маслом

Кукурудзяні оладки з чорницею і апельсиновим маслом

Рецепт приготування оладок з кукурудзяної муки з чорницею і апельсиновим маслом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 1 десяток оладок діаметром 12-15 см. цукру— 1/4 склянки розпушувача— 1 1/4 чайних ложки солі— 1 Чайна ложка соди— 1/2 чайних ложки молока— 1/4 склянки розтопленого ...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...