Рецепт Коблер с ревенем

Рецепт Коблер с ревенем
Кількість порцій: 12 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготовления коблера с ревенем, лимонным соком и молоком.

опис приготування:

Кисловатый привкус ревеня придает этому коблеру неповторимый вкус и аромат. С ревенем хорошо запекать пироги, кофейные пирожные, чипсы и т.д.

  • цукру— 1 Склянка
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • лимонного соку— 2 Ст. ложки
  • мигдалевого екстракту— 1/2 чайних ложки
  • борошна— 2 склянки
  • розпушувача— 1 Ст. ложка
  • рослинного жиру— 1/4 склянки
  • яйце— 1 штука
Коблер с ревенем - фото крок 1 1. Попередньо розігріти духовку до 200 градусів. Нарезать ревень на полоски, а затем разрезать на ломтики.

Коблер с ревенем - фото крок 2 2. В миске объединить нарезанный ревень, цукор, 1/4 чайної ложки солі, сок лимона и миндальный экстракт, якщо він використовується. Перемешать и отставить миску в сторону.

Коблер с ревенем - фото крок 3 3. В окремій мисці змішати борошно, 2 столові ложки цукру, 1/4 чайной ложки соли и разрыхлитель. Перемішати всі інгредієнти разом. Додати рослинний жир і вершкове масло, перемішати.

Коблер с ревенем - фото крок 4 4. Смешать яйца и молоко вместе. Влить яичную смесь в смесь муки и перемешать вилкой.

Коблер с ревенем - фото крок 5 5. Вылить смесь ревеня с лимонным соком и сахаром в форму для выпечки. Отщипнуть от теста маленькие кусочками и покрыть ими всю поверхность ревеня сверху. Посыпать сахаром сверху.

Коблер с ревенем - фото крок 6 6. Запекать коблер 30 до 35 хвилин, до золотисто-коричневого цвета и появления бурления. Подавать коблер горячим с ванильным мороженым или свежими взбитыми сливками.

Подібні рецепти

Коблер з ожиною

Ожинний коблер

Рецепт приготування коблер з ожиною, лимонною цедрою і молоком. Оригінальний ягідний десерт стане відмінним блюдом на сніданок. Його добре подавати з ванільним морозивом. кількість порцій: 8 цукор— 4 Ст. ложки лимонний сік— 1 Ст. ложка лимон, Cedra— 1/2  штуки пшеничне борошно— 2 склянки сіль— ...

Коблер з персиками і чорницею

Коблер з персиками і чорницею

Рецепт приготування коблер з шматочками кукурудзяного бісквіта, персиками, чорницею і корицею. опис приготування: При бажанні ви можете додати в рецепт більше або менше персиків або чорниці, щоб надати коблер якийсь один переважний смак. персиків— 650 грам(4 чашки) борошна— 2 Ст. ложки свіжо...

Кекс медовий з ревенем

Кекс медовий з ревенем

торт, приготований за цим рецептом, виходить дуже ароматним, так як замість цукрового піску в тісто додається мед. А шматочки ревеню роблять випічку приголомшливо соковитою, вносять приємну кислинку. опис приготування: Такий кекс стане ще цікавіше, якщо додати в тісто прянощі за смаком — кориц...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...