Рецепт Кекс медовий з ревенем

Рецепт Кекс медовий з ревенем
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 30 хв.
торт, приготований за цим рецептом, виходить дуже ароматним, так як замість цукрового піску в тісто додається мед. А шматочки ревеню роблять випічку приголомшливо соковитою, вносять приємну кислинку.

опис приготування:

Такий кекс стане ще цікавіше, якщо додати в тісто прянощі за смаком — корицю, імбир, кардамон, мускатний горіх. Це зробить смак випічки більш виразним і багатогранним. пробуйте!

  • яйця курячі— 4 штуки
  • Вершкове масло— 150 грам
  • мед— 150 грам
  • ревінь (очищений)  — 500 грам
  • Борошно пшеничне— 200 грам
  • пудра цукрова— 30 грам
  • Крохмаль кукурудзяний— 15 грам
  • розпушувач— 5 грам
Кекс медовий з ревенем - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні продукти. Вершкове масло заздалегідь вийміть з холодильника, воно повинно бути м'яким. Стебла ревеню очистіть від оболонки і наріжте невеликими шматочками. При необхідності замініть кукурудзяний крохмаль картопляним.

Кекс медовий з ревенем - фото крок 2 Помістіть в глибоку чашу м'яке вершкове масло і мед, збийте компоненти до однорідності.

Кекс медовий з ревенем - фото крок 3 Введіть в отриману масу яйця по одному і добре перемішайте ложкою або віночком. Після додавання останнього яйця може з'явитися невелике розшарування, це нормально, з введенням борошна однорідність повернеться.

Кекс медовий з ревенем - фото крок 4 Борошно просійте з розпушувачем, а потім введіть її порціями в тісто, постійно перемішуючи.

Кекс медовий з ревенем - фото крок 5 Тісто для кексу має вийти досить густим, щоб соковитість ревеню не завадила виробу рівномірно пропектися.

Кекс медовий з ревенем - фото крок 6 Нарізаний ревінь змішайте з цукровою пудрою і крохмалем.

Кекс медовий з ревенем - фото крок 7 З'єднайте медове тісто і підготовлені шматочки ревеню, перемішайте і викладіть масу в підготовлену (бажано силіконову) форму для випікання.

Кекс медовий з ревенем - фото крок 8 Випікайте кекс медовий з ревенем при температурі 170 градусів протягом 50-60 хвилин, перевіряючи його готовність дерев'яною паличкою.

Кекс медовий з ревенем - фото крок 9 Готовий кекс залиште в вимкненій духовці ще на 7-10 хвилин, а потім дайте добре охолонути. Приємного чаювання!

Подібні рецепти

Кекс медовий в мультиварці

Кекс медовий

В мультиварці виходить відмінна випічка, особливо якщо у вас є хороший рецепт в запасі!!! Давайте приготуємо сьогодні дуже смачний кекс для всієї родини! опис приготування: Чому б у цей прекрасний день не влаштувати собі свято душі і тіла і не зробити що-небудь смачненьке?! А ось і чудовий рец...

Коблер с ревенем

Коблер с ревенем

Рецепт приготовления коблера с ревенем, лимонным соком и молоком. опис приготування: Кисловатый привкус ревеня придает этому коблеру неповторимый вкус и аромат. С ревенем хорошо запекать пироги, кофейные пирожные, чипсы и т.д. цукру— 1 Склянка солі— 1/4 чайних ложки лимонного соку— 2 Ст. лож...

Кокосово-медовий рулет

Кокосово-медовий рулет

ніжний, солодкий, ароматний і дуже корисний - кокосово-медовий рулет не залишить в байдужих нікого, хто його спробує! Суперсмачний рулет з кремом зі збитих вершків ... дуже раджу вам спробувати! опис приготування: І тут можливі варіації: ви можете додати сухофрукти в крем і тим самим зробити ц...

Кекс з вівсяних пластівців

Кекс з вівсяних пластівців

Хочете зробити солоденьке до чаю? Не тільки смачний, але і простий у приготуванні кекс з вівсяних пластівців в домашніх умовах — прекрасний варіант випічки для всієї родини. перевірте самі! опис приготування: Це дуже простий рецепт кексу з вівсяних пластівців, доповнений родзинками. Але при ба...

Кекс з солодкої картоплі з віскі

Кекс з солодкої картоплі з віскі

Пюре з батату робить цей кекс ніжним і соковитим, а сироп з віскі надає глибокий аромат. Ви можете замінити віскі яблучним соком. опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. У мисці електричним міксером змішати коричневий цукор, масло і яйця. Додати солодкий картопля і ваніль, збити...