Рецепт Коблер з ожиною

Рецепт Коблер з ожиною
Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування коблер з ожиною, лимонною цедрою і молоком. Оригінальний ягідний десерт стане відмінним блюдом на сніданок. Його добре подавати з ванільним морозивом.

кількість порцій: 8
  • цукор— 4 Ст. ложки
  • лимонний сік— 1 Ст. ложка
  • лимон, Cedra— 1/2  штуки
  • пшеничне борошно— 2 склянки
  • сіль— 1/4  чайних ложки
  • розпушувач— 1 Ст. ложка
  • рослинний жир— 1/4  склянки
  • вершкове масло— 4 Ст. ложки
  • яйце— 1 штука
Коблер з ожиною - фото крок 1 1. Натерти цедру від половини лимона. Розігріти духовку до 220 градусів. змішати ожину, ½ склянки цукру, лимонний сік і лимонну цедру в мисці. перемішати акуратно, а потім викласти в змащене маслом блюдо для випічки.

Коблер з ожиною - фото крок 2 2. В окремому посуді змішати пшеничне борошно, сіль, розпушувач і 1 столову ложку цукру. Додати рослинний жир і вершкове масло, перемішати гаком для тесту або пальцями, до консистенції крихт.

Коблер з ожиною - фото крок 3 3. Змішати молоко і яйце в окремій мисці. Влити суміш в борошняну масу, перемішати. Суміш повинна бути гладкою і вологою.

Коблер з ожиною - фото крок 4 4. Викласти приготоване тісто поверх ягід ожини, формуючи невеликі шматочки пальцями. 5. посипати 2-3 столовими ложками цукру зверху і запекти в попередньо розігрітій духовці до золотистого кольору протягом 30 хвилин. Дати десерту охолонути до кімнатної температури і подавати з ванільним морозивом.

Подібні рецепти

Коблер з персиками і чорницею

Ожинний коблер

Рецепт приготування коблер з шматочками кукурудзяного бісквіта, персиками, чорницею і корицею. опис приготування: При бажанні ви можете додати в рецепт більше або менше персиків або чорниці, щоб надати коблер якийсь один переважний смак. персиків— 650 грам(4 чашки) борошна— 2 Ст. ложки свіжо...

Коблер с ревенем

Коблер с ревенем

Рецепт приготовления коблера с ревенем, лимонным соком и молоком. опис приготування: Кисловатый привкус ревеня придает этому коблеру неповторимый вкус и аромат. С ревенем хорошо запекать пироги, кофейные пирожные, чипсы и т.д. цукру— 1 Склянка солі— 1/4 чайних ложки лимонного соку— 2 Ст. лож...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...