Рецепт Кетчуп з цибулею на зиму

Рецепт Кетчуп з цибулею на зиму
Кількість порцій: 40 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Я готую кетчуп зі свіжих помідорів, але їх можна замінити томатним соком, додавши в нього кілька інгредієнтів. дивимося рецепт, як приготувати кетчуп з цибулею на зиму. Все просто!

опис приготування:

Домашній кетчуп відрізняється насиченим смаком і відмінною якістю. Приготуйте такий соус на зиму з помідорів і цибулі, додайте для смаку улюблені спеції. Нам знадобиться каструля, погружной блендер, банки з кришками і пару годин часу.

  • помідори— 4 кілограма
  • Болгарський перець— 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста— 1 кілограм
  • сіль— 1 Ст. ложка
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • оцет— 100 мілілітрів
  • Koriandr, паприка мелена— За смаком
  • цукор— 3 Ст. ложки
Кетчуп з цибулею на зиму - фото крок 1 Для приготування кетчупу нам потрібні будуть ці продукти. При відсутності помідорів такий кетчуп можна приготувати з консервованого томатного соку, 4 кг. свіжих помідорів приблизно дорівнює 3 літрам соку.

Кетчуп з цибулею на зиму - фото крок 2 промийте помідори. Наріжте їх на шматочки і пропустіть через соковижималку. Дана процедура упросітіт приготування кетчупу і зробить вашу роботу і вашу кухню більш акуратною після приготування.

Кетчуп з цибулею на зиму - фото крок 3 Очистіть цибулю і болгарський перець. Наріжте їх шматочками. У процесі варіння ці овочі стануть м'якими, а ще ми їх подрібнити блендером. Тому особливо дрібнити і акуратно нарізати шматочки немає сенсу.

Кетчуп з цибулею на зиму - фото крок 4 З'єднайте томатну масу (густий томатний сік) з нарізаними овочами. Поставте на вогонь і варіть 1 час, періодами помішуючи.

Кетчуп з цибулею на зиму - фото крок 5 Коли маса почне кипіти, додайте до неї спеції, сіль, цукор. Варіть до загусання маси (маса повинна увариться на 50 відсотків).

Кетчуп з цибулею на зиму - фото крок 6 В самому кінці додайте оцет. Можна видавити часник. Зніміть масу з вогню. Пюріруйте її занурювальним блендером. Маса стане однорідною.

Кетчуп з цибулею на зиму - фото крок 7 Розлийте готовий кетчуп по стерильним баночках і закрийте кришками. Зберігати такий кетчуп можна просто в темному місці або в підвалі.

Кетчуп з цибулею на зиму - фото крок 8 Подаємо до столу до страв з м'яса, м'ясної продукції, рибі, овочам.

Подібні рецепти

Кетчуп без оцту на зиму

Закусочні міні-пиріжки «Пиджачок»

Сьогодні пропоную вам рецепт домашнього кетчупу без оцту. У нього виходить м'який, але оригінальний смак. Такий кетчуп добре підійде до відвареної картопелька або макаронів. опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати кетчуп без оцту на зиму. Всі спеції краще підбирайте на с...

Кетчуп з помідорів і яблук на зиму

Кетчуп з помідорів і яблук на зиму

Домашній кетчуп ніколи не зрівняється з кетчупом з магазину. У ньому немає загусники, консервантів та інших шкідливих добавок. А як приємно відкрити баночку з кетчупом взимку! Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Приготувати кетчуп з помідорами і яблуками дуже просто, потрібно зовсім н...

Кетчуп на зиму «Пальчики оближеш»

Кетчуп на зиму «Пальчики оближеш»

Приготуйте все один раз цей кетчуп і ви більше не захочете ніколи купувати його в магазині. Кетчуп виходить в міру гострим, з вдалим поєднанням кислоти і солодощі. Спробуйте! опис приготування: Такий кетчуп можна подати до абсолютно будь-якої страви — будь то м'ясо, рибка або макарони. Взимку ...

Кетчуп з болгарським перцем на зиму

Кетчуп з болгарським перцем на зиму

Кетчуп домашнього приготування набагато смачніше і корисніше покупного. Склад інгредієнтів вас порадує і спосіб приготування простий. Такий кетчуп можна подати до м'яса або доповнити страви з круп. опис приготування: Даний рецепт економить масу часу, не потрібно чистити помідори і перець бланш...

Кетчуп з огірків «Огіркове насолоду»

Кетчуп з огірків «Огіркове насолоду»

Як це - кетчуп з огірків? А це дуже смачно і зовсім не складно! До того ж в цю заготовку відмінно йдуть огірки-переростки. Спробуйте і я Вас запевняю: будете заготовляти такий соус щороку! опис приготування: Заготовлюю такий кетчуп вже давно. Зустріла рецепт в якійсь кулінарній брошурці і вирі...