Рецепт Кесаділья з креветками
Рецепт приготування кесадільі з великими креветками, мексиканським червоним соусом, цибулею, болгарським перцем і сиром.
опис приготування:
Кесаділья - блюдо мексиканської кухні, яке представляє з себе коржі з начинкою, до складу якої обов'язково входить сир.
- маїсові коржі— — За смаком
- креветок— 12 штук
- мексиканського червоного соусу— 240 грам
- цибуля— 1 штука
- болгарський перець— 2 штуки
- сиру Монтерей Джек— 2 склянки
- оливкового масла— 2 Ст. ложки
- сіль— — За смаком
2. Нарізати овочі на великі шматки. Нагріти сковороду на вогні і додати оливкове масло. Готувати овочі на сильному вогні, поки вони не почнуть купувати коричневий колір. Прибрати овочі зі сковороди і відкласти в сторону.
3. Знову нагріти сковороду на сильному вогні, викласти креветки з соусом. готувати, зрідка помішуючи, поки креветки не стануть прозорими. Додати трохи води, якщо соус стає сухим. Прибрати з сковороди і нарізати креветки на шматочки.
4. В окремій сковороді нагріти масло. Викласти в сковорідці, потім шар тертого сиру, овочі та креветки. Посипати ще невеликою кількістю сиру зверху і накрити другим коржем. Смажити на обох сторонах, додаючи масло перед перевертанням, так як коржі не повинні бути сухими.
5. Прибрати коржі з сковороди і нарізати скибочками. Подавати коржі з рисом, квасолею, сальсою, сметаною або гуакамоле за бажанням.
Подібні рецепти
Кесаділья з куркою і сиром
Кесаділья - мексиканське блюдо швидкого приготування: коржик з пшеничного або кукурудзяного борошна з начинкою. Пропоную свою варіацію кесадільі курячої. Просто і смачно! опис приготування: Кесаділья з куркою і сиром - проста мексиканська закуска швидкого приготування, що складається зі смажен...
Кесаділья з квасолею і сиром
Кесаділья з квасолею і сиром — блюдо мексиканської кухні. Кесаділья це щось на зразок складного бутерброда з тортильи і сирно-овочевої начинки. опис приготування: Подавати кесаділью з квасолею і сиром найкраще в гарячому вигляді. Остигнули кесадільі стають жорсткими і не дуже смачними. тортилі...
Кесаділья де Камаронес
Пік популярності цієї страви припав на кінець 80-их років в США. Мексиканська закуска підкорила Америку. кількість порцій: 2 катування— 1 штука креветки— 12 штук цибулина— 1 штука червоний солодкий перець— 1 штука зелений солодкий перець— 1 штука оливкова олія— 2 Ст. ложки сіль— 1 щіпка(за смак...
Кесаділья з індичкою
Кесаділья з індичкою — жива класика мексиканської кухні. Кесаділья, рецепт якої популярний практично у всіх іспаномовних країнах, стане відмінним аперитивом або головним блюдом вашого столу. опис приготування: Кесаділья з індичкою — це традиційне блюдо мексиканської кухні, яке прийнято подават...
Кесаділья з куркою і ананасами
Рецепт приготування мексиканського ресторанного страви з курки і ананасів. опис приготування: відомо, що класичного рецепту Кесаділья не існує, так як варіантів приготування страви неймовірно багато. Спробуємо приготувати Кесаділья з куркою у цій простому рецептом з ананасами. В якості основи ...