Рецепт Кесаділья з індичкою
Кесаділья з індичкою — жива класика мексиканської кухні. Кесаділья, рецепт якої популярний практично у всіх іспаномовних країнах, стане відмінним аперитивом або головним блюдом вашого столу.
опис приготування:
Кесаділья з індичкою — це традиційне блюдо мексиканської кухні, яке прийнято подавати з гострим соусом гуакамоле. взагалі, у мексиканців страви дуже гострі, тому кесаділья, рецепт якої я описав, повинна сподобатися любителям гостренького. Готується все дуже просто, однак подаватися може не тільки як закуска, але і як основне блюдо. Сподіваюся на те, що мій рецепт дуже допоможе тим, хто не знає, як приготувати кесаділью
- Варене філе індички або курки— 300 грам
- сир чеддер— 200 грам
- Солодкий перець— 1/2 штуки
- коржі тортильи— 4 штуки
- авокадо— 2 штуки
- помідор— 2 штуки
- Перець чилі— 1 штука
- пучок кінзи— 1 штука
- Пучок зеленої цибулі— 1 штука
- вапно— 1/4 штуки
- сіль, чорний перець— — За смаком
Кладемо в чашу блендера помідори, половину кінзи, зеленого лука, перцю чилі і очищений авокадо. Додаємо трішки соку лайма. Подрібнюємо до однорідності. соус готовий.
Сіль і перець в соус додаємо до смаку. Соус ставимо в холодильник на 10-15 хвилин, щоб охолонув.
Готуємо начинку нашої кесадільі. Дрібно нарізаємо філе індички і солодкий перець, шаткуємо залишилася кінзу, Зелена цибуля, дрібно рубаємо перець чилі. Посипаємо тертим сиром чеддер, солимо, перчимо до смаку, і гарненько перемішуємо.
Без масла нагріваємо сковороду з товстим дном. формуємо кесадільі — розгортаємо тортилью, на одну половину кладемо начинку, інший її накриваємо. Розігріваємо кожну кесаділью на сковороді півтори хвилини з кожного боку — за цей час сир розплавиться, а решту інгредієнтів стануть теплими.
Кожну кесаділью розрізати на 3-4 частини і подавати із заздалегідь приготованим соусом гуакамоле. Смачного!
Подібні рецепти
Лаваш з овочевою начинкою
Кесаділья - мексиканське блюдо швидкого приготування: коржик з пшеничного або кукурудзяного борошна з начинкою. Пропоную свою варіацію кесадільі курячої. Просто і смачно! опис приготування: Кесаділья з куркою і сиром - проста мексиканська закуска швидкого приготування, що складається зі смажен...
Кесаділья з квасолею і сиром
Кесаділья з квасолею і сиром — блюдо мексиканської кухні. Кесаділья це щось на зразок складного бутерброда з тортильи і сирно-овочевої начинки. опис приготування: Подавати кесаділью з квасолею і сиром найкраще в гарячому вигляді. Остигнули кесадільі стають жорсткими і не дуже смачними. тортилі...
Кесаділья з креветками
Рецепт приготування кесадільі з великими креветками, мексиканським червоним соусом, цибулею, болгарським перцем і сиром. опис приготування: Кесаділья - блюдо мексиканської кухні, яке представляє з себе коржі з начинкою, до складу якої обов'язково входить сир. маїсові коржі— — За смаком креве...
Кесаділья де Камаронес
Пік популярності цієї страви припав на кінець 80-их років в США. Мексиканська закуска підкорила Америку. кількість порцій: 2 катування— 1 штука креветки— 12 штук цибулина— 1 штука червоний солодкий перець— 1 штука зелений солодкий перець— 1 штука оливкова олія— 2 Ст. ложки сіль— 1 щіпка(за смак...
Кесаділья з куркою і ананасами
Рецепт приготування мексиканського ресторанного страви з курки і ананасів. опис приготування: відомо, що класичного рецепту Кесаділья не існує, так як варіантів приготування страви неймовірно багато. Спробуємо приготувати Кесаділья з куркою у цій простому рецептом з ананасами. В якості основи ...