Рецепт Картопляні трояндочки
Картопляні трояндочки або картопля Дюшес — новий погляд на звичайний гарнір — запечену картоплю. Якщо хочеться зробити щось красиве до столу, і при цьому не сильно витратитися — цей рецепт для вас.
опис приготування:
Картопляні трояндочки готуються дуже легко. Єдине, це тривалий процес. Відразу скажу не лякає! якщо у вас немає кондитерського мішка. Це ще не означає, що ви не зможете зробити трояндочки. Для цього можна взяти звичайний поліетиленовий пакетик відкусити один маленький краюшек — і все готово, можна приступати до формування трояндочок.
Бажаю удачі!
- Картопля— 2,5 кілограма
- яєчні жовтки— 8 штук
- Вершкове масло— — За смаком
- сіль— 2 чайних ложки
- перець, мускатний горіх— — За смаком
- жирні вершки— 1+1/4 склянки
- яйце— 1 штука
Затем выложить картофель на противень и отправить его в духовку на минут 7-10 при температурі 170 градусів. необхідно, чтоб картофель просушился.
Затем сделайте картофельное пюре.
В пюре добавить 8 жовтків (это очень важный ингредиент), сіль, перець, вершки, вершкове масло (розтоплене) і мускатний горіх. Все добре перемішати.
Затем формируем розочки. Для этого пюре переложим в кондитерский мешок и выдавим розочки на бумагу для выпекания, постеленную на противень и смазанную маслом.
Після того, как весь противень заполнится розочками их нужно убрать в холодильник минут на 20. После этого вытащить и смазать каждую розочку смесью из яиц и сливок.
Далее розочки следует поставить в духовку выпекаться на минут 20-25 при температурі 190 градусів, пока они не приобретут коричнево-золотистую корочку.
Подібні рецепти
Риба по-українськи
Рецепт дуже простий, доступний і швидкий. Биточки робляться з картопляного пюре, спецій і порізаної сардельки. Чи впорається навіть початківець кухар. опис приготування: Биточки з картоплі з сарделькою готуються швидко і просто. Потріть на тертці відварену картоплю, сир і sardel'ku. додайте бо...
Картопляні деруни «ульотні»
Деруни люблять все і у кожної господині свій перевірений рецепт. Пропоную приготувати "; ульотні" деруни на мою фірмовим рецептом з додаванням сметани і хлібних крихт. Виходить дуже смачно! опис приготування: Деруни і правда ульотні: дуже смачні, соковиті і м'які, їх просто змітають зі столу! ...
Картопляні гнізда з фаршем
Картопляні гнізда з фаршем стануть прикрасою будь-якого столу. Вони виглядають дуже апетитно і незвично. Але це зовсім не означає, що їх не можна приготувати на тихий сімейний вечерю. опис приготування: Якщо вам цікаво, як приготувати картопляні гнізда з фаршем, то просто уважно прочитайте цей...
Картопляні гомбовці
картопляні гомбовці — це блюдо національної угорської кухні. Поєднання вишні і картоплі спершу лякає своєю новизною, але варто спробувати блюдо — і сумнівів уже не залишається. ділюся рецептом. опис приготування: Угорські картопляні гнедлікі дуже важко порівняти з чимось з наших, російських ст...
Картопляні котлети
картопляні котлети — смачне і ситне блюдо. Більш того, це — відмінний спосіб використовувати вчорашнє картопляне пюре. До того ж, страва — бюджетне і просте в приготуванні. опис приготування: Картопляні котлети - найніжніші і смачні з усіх овочевих котлет. Приготувати їх можна просто і швидко,...