Рецепт Картопляні трояндочки

Рецепт Картопляні трояндочки
Кількість порцій: 6-9 Час приготування: 59 хв.
Картопляні трояндочки або картопля Дюшес — новий погляд на звичайний гарнір — запечену картоплю. Якщо хочеться зробити щось красиве до столу, і при цьому не сильно витратитися — цей рецепт для вас.

опис приготування:

Картопляні трояндочки готуються дуже легко. Єдине, це тривалий процес. Відразу скажу не лякає! якщо у вас немає кондитерського мішка. Це ще не означає, що ви не зможете зробити трояндочки. Для цього можна взяти звичайний поліетиленовий пакетик відкусити один маленький краюшек — і все готово, можна приступати до формування трояндочок.

Бажаю удачі!


  • Картопля— 2,5 кілограма
  • яєчні жовтки— 8 штук
  • Вершкове масло— — За смаком
  • сіль— 2 чайних ложки
  • перець, мускатний горіх— — За смаком
  • жирні вершки— 1+1/4 склянки
  • яйце— 1 штука
картопляні трояндочки - фото крок 1 Почистить и сварить картофель, поки він не стане м'яким. Злити всю воду.

картопляні трояндочки - фото крок 2 Затем выложить картофель на противень и отправить его в духовку на минут 7-10 при температурі 170 градусів. необхідно, чтоб картофель просушился.

картопляні трояндочки - фото крок 3 Затем сделайте картофельное пюре.

картопляні трояндочки - фото крок 4 В пюре добавить 8 жовтків (это очень важный ингредиент), сіль, перець, вершки, вершкове масло (розтоплене) і мускатний горіх. Все добре перемішати.

картопляні трояндочки - фото крок 5 Затем формируем розочки. Для этого пюре переложим в кондитерский мешок и выдавим розочки на бумагу для выпекания, постеленную на противень и смазанную маслом.

картопляні трояндочки - фото крок 6 Після того, как весь противень заполнится розочками их нужно убрать в холодильник минут на 20. После этого вытащить и смазать каждую розочку смесью из яиц и сливок.

картопляні трояндочки - фото крок 7 Далее розочки следует поставить в духовку выпекаться на минут 20-25 при температурі 190 градусів, пока они не приобретут коричнево-золотистую корочку.

Подібні рецепти

Картопляні битки з сардельками

Риба по-українськи

Рецепт дуже простий, доступний і швидкий. Биточки робляться з картопляного пюре, спецій і порізаної сардельки. Чи впорається навіть початківець кухар. опис приготування: Биточки з картоплі з сарделькою готуються швидко і просто. Потріть на тертці відварену картоплю, сир і sardel'ku. додайте бо...

Картопляні деруни «ульотні»

Картопляні деруни «ульотні»

Деруни люблять все і у кожної господині свій перевірений рецепт. Пропоную приготувати "; ульотні" деруни на мою фірмовим рецептом з додаванням сметани і хлібних крихт. Виходить дуже смачно! опис приготування: Деруни і правда ульотні: дуже смачні, соковиті і м'які, їх просто змітають зі столу! ...

Картопляні гнізда з фаршем

Картопляні гнізда з фаршем

Картопляні гнізда з фаршем стануть прикрасою будь-якого столу. Вони виглядають дуже апетитно і незвично. Але це зовсім не означає, що їх не можна приготувати на тихий сімейний вечерю. опис приготування: Якщо вам цікаво, як приготувати картопляні гнізда з фаршем, то просто уважно прочитайте цей...

Картопляні гомбовці

Картопляні гомбовці

картопляні гомбовці — це блюдо національної угорської кухні. Поєднання вишні і картоплі спершу лякає своєю новизною, але варто спробувати блюдо — і сумнівів уже не залишається. ділюся рецептом. опис приготування: Угорські картопляні гнедлікі дуже важко порівняти з чимось з наших, російських ст...

Картопляні котлети

Картопляні котлети

картопляні котлети — смачне і ситне блюдо. Більш того, це — відмінний спосіб використовувати вчорашнє картопляне пюре. До того ж, страва — бюджетне і просте в приготуванні. опис приготування: Картопляні котлети - найніжніші і смачні з усіх овочевих котлет. Приготувати їх можна просто і швидко,...