Рецепт Картопля (десерт)

Рецепт Картопля (десерт)
Кількість порцій: 15 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Ну хто не знає популярне радянських тістечко «Картопля»? За своїм виглядом воно дійсно дуже схоже на цей овоч. Розповім ірландську варіацію тістечка, як приготувати картоплю (десерт).

опис приготування:

Саме тістечко роблять з пісочного печива, подрібненого в крихту. У цьому ж варіанті основу складають вершковий сир і кокосова стружка. Обваляйте тістечка в какао, яке можна змішати з кокосовою стружкою, подрібненими горіхами. Тістечко можна заздалегідь зберігати в поліетиленовому пакеті.

  • Вершковий сир— 140 грам
  • ванільний екстракт— 0,5 чайних ложки
  • Вершкове масло— 60 грам
  • Цукрова пудра— 450 грам
  • Кокосова стружка— 2 склянки
  • какао— 5-6 чайних ложок
картопля (десерт) - фото крок 1 1. Змішайте віночком розм'якшене вершкове масло з вершковим сиром.

картопля (десерт) - фото крок 2 2. Влийте ванільний екстракт і додайте цукрову пудру, збийте.

картопля (десерт) - фото крок 3 3. відміряйте 2 склянки кокосової стружки або натертого кокосового горіха, перемішайте.

картопля (десерт) - фото крок 4 4. У миску насипте какао. Із загальної маси з вершковим сиром відокремте невеликі шматочки, сформуйте з них невелику кульку, обваляйте його в какао.

картопля (десерт) - фото крок 5 5. Викладіть десерт на фольгу, відправте в холодильник на 1 час, щоб тістечко трохи застигло.

картопля (десерт) - фото крок 6 6. Через годину дістаньте тістечка і подавайте їх до столу.

Подібні рецепти

Класичний десерт «Крем-брюле»

Десерт «картопля»

З великою впевненістю можу сказати, що цей десерт - один з найбільш вдалих варіантів для свята або полудня. Рекомендую всім рецепт приготування класичного десерту «Крем-брюле». опис приготування: Якщо ви шукаєте ідеальний рецепт «Крем-брюле», ви його вже знайшли. Десерт цей не дуже складний, а...

Журавлинний-грушевий хрусткий десерт

Журавлинний-грушевий хрусткий десерт

Рецепт приготування десерту з вівсяних пластівців з грушами, журавлиною і корицею. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Очистити і нарізати груші на скибочки для отримання 6 чашок. У великій мисці перемішати груші з 1 столовою ложкою лимонного соку. Додати 1 1 / 2 склянки жура...

Кокосовий десерт

Кокосовий десерт

розповім, як швидко і просто приготувати смачний і ніжний кокосовий десерт «Семіфредо». Це кремообразная маса, яка густіє після декількох годин вистоювання в морозильній камері. Спробуйте! опис приготування: При приготуванні семіфредо, потрібно розрахувати кількість цукру: його має бути все 23...

Картопля «Dofinua»

Картопля «Dofinua»

Цей французький гратен - чудовий гарнір або навіть самостійне блюдо! ніжні, тоненькі гуртки картоплі в ароматному вершковому соусі з хрусткою сирною скоринкою. Дуже смачно і просто! опис приготування: рецепт традиційний, тому щось міняти в ньому не рекомендую. Єдине, його можна доповнити будь-...

Картопля, фарширований сиром

Картопля, фарширований сиром

М'який і ароматний, з пікантною скоринкою і соковитою начинкою — все це про картопля, фарширований сиром в домашніх умовах, який сміливо можна приготувати на гарнір або як основне блюдо. опис приготування: Це дивно простий рецепт картоплі, фаршированого сиром, попередньо запеченого. Блюдо стан...