Рецепт Карпаччо

Рецепт Карпаччо
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
розповім вам, як приготувати карпаччо - вишукане італійське блюдо, яке вже напевно зведе всіх ваших домочадців з розуму, як тільки вони спробують це неймовірне м'ясне частування! смачно!

опис приготування:

Хочу вам розповісти, як приготувати карпаччо в домашніх умовах. Смачно і ситно, а вже як вишукано, які тонкі переливи смаку вам належить відчути ... це навіть словами не передати, потрібно тільки пробувати! таке блюдо, звичайно, не на кожен день, але всім рекомендую його для особливих випадків: перед ним буде неможливо встояти!

  • Говяжа вирізка— 2 кілограма
  • часник— 4 зубчики
  • розмарин— 1 Ст. ложка
  • чебрець— 1 Ст. ложка
  • лук молодий— 1 Ст. ложка(подрібнений)
  • італійські трави— 1 Ст. ложка
  • Перець чилі— 1 Чайна ложка(сушений, пластівцями)
  • Гірчиця дижонская— 1 Чайна ложка
  • Бальзамічний оцет— 1 Чайна ложка
  • Лимонний сік— 1 Чайна ложка
  • Масло оливкове— 0.5 склянки
  • петрушка— 0.5 пучка
Карпаччо - фото крок 1 1. Змішаємо для початку дуже дрібно подрібнені петрушку, 2 зубчики часнику, розмарин, чебрець, цибуля, італійські трави і сіль, Цією сумішшю натираємо м'ясо, і нехай постоїть в такому вигляді дві години на холодильнику. Далі ще дві години нехай стоїть поза холодильником. Окремо змішаємо оливкова олія, пластівці чилі, часник, що залишився і трохи спецій за смаком. Цією сумішшю змажемо м'ясо, щоб "; приклеїти" до нього зелену корочку остаточно.

Карпаччо - фото крок 2 2. Тепер окремо змішаємо соус: гірчицю, лимонний сік, оцет, сіль і перець. Цим соусом збризніть м'ясо, але залишимо трохи і для подачі на стіл.

Карпаччо - фото крок 3 3. На сковороді починаємо обсмажувати м'ясо. Смажити довго не варто (всього лише по 1-2 хвилини з кожного боку), в цілому не більше п'яти хвилин на розпеченій сковороді.

Карпаччо - фото крок 4 4. Залишимо потім м'ясо трохи постояти, після чого нарізаємо тонкими слайсами і подаємо до столу. Подаємо, полив соусом. Смачного!

Подібні рецепти

Карпаччо з печериць

Солодкі бутерброди для дітей

А ось і ще один досить простий і цікавий рецепт для всіх любителів італійського карпаччо. У ньому я розповім вам, як швидко і легко приготувати чудову святкову закуску з шампіньйонів. опис приготування: Я думаю, що багато хто з вас вже не раз пробували це відмінне блюдо, яке італійці називають...

Карпаччо з телятини

Карпаччо з телятини

В Італії така холодна закуска дуже поширена, і ви можете побачити карпаччо з телятини в меню багатьох італійських ресторанів, та й в домашніх умовах цю закуску легко можна приготувати. опис приготування: Коли я складаю меню на святковий стіл, то зазвичай фантазії у мене вистачає тільки на сал...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...

Карпаччо з лосося

Карпаччо з лосося

Карпаччо з лосося — дуже смачна холодна закуска з розряду делікатесів. Вся принадність цієї страви полягає в поєднанні руколи і тонко нарізаного філе лосося. До речі, готується дуже швидко. опис приготування: Карпаччо як блюдо було винайдено в середині ХХ століття, тоді стали подавати сиру і д...

Карпаччо з помідорів

Карпаччо з помідорів

Найпростіший спосіб долучитися до традиційної італійської кухні — це приготувати карпаччо. Найчастіше для цього використовують м'ясо або рибу, але я пропоную вам зробити його зі звичайних помідорів. опис приготування: Якщо згадати традиційний рецепт, то карпаччо, то його прийнято готувати з си...