Рецепт Каді
хочете дізнатися, що таке кази, і як приготувати кази в домашніх умовах? Ну так я вам зараз розповім! Це така домашня ковбаса з конини зі спеціями. Виходить досить незвично і смачно.
опис приготування:
А ось і сам покроковий рецепт приготування ковбаси з конини!
1. Краще брати свіже м'ясо. Нам знадобиться конина з жировими прошарками. Зазвичай береться м'ясо з ребер. Промиємо і обсушити м'ясо паперовими рушниками і дамо йому пару хвилин підсохнути природним чином. Нарізаємо тонкими часточками або шматочками м'ясо і сало. Важливо залишати досить великі шматочки. перемішаємо шматочки, посипаємо спеціями. Залишимо м'ясо настоюватися добу.
2. Беремо тепер чисту кишку і за допомогою спеціального пристосування або вручну начиняє її м'ясом. Я попередньо зав'язую один край, а потім і другий. Намагаємося набивати щільніше, щоб ковбаса вийшла твердою. Але потрібно бути акуратним, щоб кишка не порвалася.
3. Тепер ковбасу можна закоптити або посмажити. А можна трохи подвялить її, перш ніж є. Її можна зберігати в морозилці і розморожувати, відрізаючи шматочками по мірі необхідності.
Якщо ви ще не знали, як приготувати кази, то ось вам рецепт! Спробуйте готувати таку ковбасу, якщо раптом вам попадеться хороша конина. Тільки з хорошого м'яса вийде якісна ковбаса за всіма правилами.
- кишки— 600 грам(примерно метр)
- Конні— 1 кілограм(с жировым слоем)
- перець— 1 Чайна ложка
- зіра— 2 чайних ложки
1. Краще брати свіже м'ясо. Нам знадобиться конина з жировими прошарками. Зазвичай береться м'ясо з ребер. Промиємо і обсушити м'ясо паперовими рушниками і дамо йому пару хвилин підсохнути природним чином. Нарізаємо тонкими часточками або шматочками м'ясо і сало. Важливо залишати досить великі шматочки. перемішаємо шматочки, посипаємо спеціями. Залишимо м'ясо настоюватися добу.
2. Беремо тепер чисту кишку і за допомогою спеціального пристосування або вручну начиняє її м'ясом. Я попередньо зав'язую один край, а потім і другий. Намагаємося набивати щільніше, щоб ковбаса вийшла твердою. Але потрібно бути акуратним, щоб кишка не порвалася.
3. Тепер ковбасу можна закоптити або посмажити. А можна трохи подвялить її, перш ніж є. Її можна зберігати в морозилці і розморожувати, відрізаючи шматочками по мірі необхідності.
Якщо ви ще не знали, як приготувати кази, то ось вам рецепт! Спробуйте готувати таку ковбасу, якщо раптом вам попадеться хороша конина. Тільки з хорошого м'яса вийде якісна ковбаса за всіма правилами.
Подібні рецепти
Кистибий на кефірі
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...