Рецепт Ковбасна запіканка з помідорами і квасолею

Рецепт Ковбасна запіканка з помідорами і квасолею
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 15 хв.
Рецепт приготування ковбасної запіканки з помідорами, квасолею, цибулею, травами і сиром, запеченої в духовці

опис приготування:

Зігріваючий сімейна страва, яке нагодує принаймні чотирьох, а то і п'ятьох членів Вашої родини. Ця страва не тільки дешеве в приготуванні, воно ще й дуже смачне, а також привабливе на вигляд. Крім того, воно дуже легко готується і підійде як для святкового столу, так і для простого прийому їжі.

  • свинячі ковбаски— 500 грам
  • Цибуля— 2 штуки
  • часник— 2 штуки
  • Картопля— 500 грам
  • консервована квасоля— 400 грам
  • консервовані помідори— 400 грам
  • орегано— 1/2 чайних ложки
  • базилік— 1/2 чайних ложки
  • сир чеддер— 55 грам
  • Рослинна олія— 5 Ст. ложок
  • Сіль і перець— — За смаком
Ковбасна запіканка з помідорами і квасолею - фото крок 1 1. Дрібно нарізати цибулю і часник. Порубати свинячі ковбаски на кружечки довжиною 4 см. Нарізати кружечками картопля. Відцідити консервовану квасолю.

Ковбасна запіканка з помідорами і квасолею - фото крок 2 2. Додати 3 ст.л. масла в сковорідку. Нагріти на середньому вогні. Додати цибулю і смажити до золотистого кольору, часто помішуючи. Це займе 15 хвилин. видалити цибулю, додати 2 ст.л. масла, додати нарізані ковбаски і смажити приблизно 8 хвилин, часто помішуючи, поки вони добре не зарум'яниться.

Ковбасна запіканка з помідорами і квасолею - фото крок 3 3. Розігріти духовку до 190 градусів. скласти ковбаски, смажена цибуля, квасоля, консервовані помідори, трави, сіль і перець в вогнестійкість посуд і перемішати виделкою. Зверху викласти нарізану картоплю, так щоб він покрив решту суміш. Покласти в попередньо розігріту духовку на 55 хвилин.

Ковбасна запіканка з помідорами і квасолею - фото крок 4 4. Коли страва приготується, дістати з духовки, натерти сир і поставити на гриль, поки сир не зарум'яниться, приблизно 4 хвилини.

Подібні рецепти

Кассероль із зеленою квасолею

Салат з квасолею, яйцями і помідорами

Рецепт приготування кассероль із зеленою квасолею, грибами і цибулею-шалот. опис приготування: Розігріти духовку до 215 градусів. У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. У великій мисці перемішати цибулю-шалот і 1 1/4 склянки борошна. Смажити до золотистого кольору і хрусткої с...

Kasulle (м'ясо з квасолею і овочами)

Kasulle (м'ясо з квасолею і овочами)

Незважаючи на те, що це старовинний французький рецепт тушкованого м'яса, приготувати його досить легко. Ця страва приємно здивує ваших рідних насиченим ароматом, смаком і красивим видом. Спробуйте! опис приготування: Відмінним варіантом швидкого в приготуванні і дуже ситного страви є традицій...

Кесаділья з квасолею і сиром

Кесаділья з квасолею і сиром

Кесаділья з квасолею і сиром — блюдо мексиканської кухні. Кесаділья це щось на зразок складного бутерброда з тортильи і сирно-овочевої начинки. опис приготування: Подавати кесаділью з квасолею і сиром найкраще в гарячому вигляді. Остигнули кесадільі стають жорсткими і не дуже смачними. тортилі...

Ковбаски з капустою і квасолею

Ковбаски з капустою і квасолею

Рецепт приготування запечених ковбасок з листової капустою калі, часником і квасолею. опис приготування: Видалити товсті стебла капусти і викинути. Крупно нарізати капусту, вимити і висушити. Очистіть і тонко нарізати часник. розігріти духовку. Викласти ковбаски на аркуші для випічки. випікат...

Курка з квасолею і овочами

Курка з квасолею і овочами

Ділюся простим рецептом курки з квасолею і овочами. Таке блюдо відмінно доповнить будь-який гарнір, але я віддаю перевагу подавати його з локшиною. Смачно і просто в приготуванні, спробуйте! опис приготування: Рецепт приготування курки з квасолею і овочами вам обов'язково сподобається! Блюдо в...