Рецепт Кокосанкі

Рецепт Кокосанкі
Кількість порцій: 10-15 Час приготування: 45 хв.
Для любителів десертів з кокосом це печиво стане справжньою насолодою. смачні, хрусткі і апетитні кокосанкі в домашніх умовах обов'язково рекомендую приготувати до чаю.

опис приготування:

Хочу запропонувати вам не зовсім традиційний варіант, як приготувати кокосанкі. В даному випадку у рецепта є одна родзинка - шоколадна глазур. Але якщо ви не великий шанувальник шоколаду, то легко можете відмовитися від неї. Насичений смак печива стане справжній знахідкою для ласунів. Побалуйте себе смачненьким, тим більше, що це зовсім нескладно.

  • кокосова стружка— 400 грам
  • згущене молоко— 100-150 грам(можна замінити цукром)
  • ванільний екстракт— 1 Чайна ложка
  • яйця— 2 штуки(використовуємо тільки білки)
  • сіль— 1 щіпка
  • шоколад— 100 грам(по бажанню)
Кокосанкі - фото крок 1 1. Насамперед включіть її, залиште її розігріватися до 170 градусів. Акуратно відокремте білки від жовтків (останні нам не знадобляться), з дрібкою солі збийте їх в щільну піну.

Кокосанкі - фото крок 2 2. У глибоку миску надішліть кокосову стружку. Додайте екстракт ванілі для аромату (при бажанні кокосанкі в домашніх умовах можна зробити і з ароматом цитрусових, наприклад, додавши трохи цедри лимона) і згущене молоко за смаком.

Кокосанкі - фото крок 3 3. Перемішайте все до однорідної маси.

Кокосанкі - фото крок 4 4. Викладіть в миску білки, акуратно лопаткою вмішайте їх, щоб не втратити легкість.

Кокосанкі - фото крок 5 5. Ось така готова основа виходить.

Кокосанкі - фото крок 6 6. Застеліть деко листом пергаменту, акуратно ложкою викладайте печеньки на відстані один від одного. Надішліть деко в духовку, випікайте кокосанкі 20-25 хвилин до рум'яності.

Кокосанкі - фото крок 7 7. Ось таке апетитне печиво буде в результаті.

Кокосанкі - фото крок 8 8. даний варіант, як приготувати кокосанкі, передбачає ще трохи шоколаду. Розтопіть його на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Акуратно умочіть печиво в глазур, залиште його підсихати. Можна просто полити трохи шоколадом зверху. Приємного чаювання!

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Біляші (рецепт тіста)

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...