Рецепт Koddl

Рецепт Koddl
Кількість порцій: 4 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Koddl — традиційне ірландське блюдо. Основними інгредієнтами є: свинячі ковбаски, бекон, картопля і цибуля. Це неймовірно ароматне і ситне блюдо. готується просто, а результат здивує вас.

опис приготування:

Сьогодні я розповім як приготувати Коддл — споконвічно ірландське блюдо, історія якого сягає корінням в 18 століття! Традиційно ситний Коддл вживали взимку. Це своєрідне рагу зі свинячими ковбасками, беконом і овочами. Він дивно ароматний, ситний і смачний. Готується дивно просто, а результат перевершить всі ваші очікування. приступимо!

  • ковбаски свинячі— 500 грам
  • бекон копчений— 200 грам
  • Картопля— 500 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • морква— 2 штуки
  • бульйон м'ясний— 2 L
  • петрушка— 1 пучок
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
Koddl - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти.

Koddl - фото крок 2 Свинячі ковбаски залийте водою, поставте на вогонь, варите 10-15 хвилин.

Koddl - фото крок 3 Лук наріжте кубиками, бекон соломкою. Моркву наріжте кільцями, картопля великими шматочками.

Koddl - фото крок 4 У сковороді на середньому вогні обсмажте бекон.

Koddl - фото крок 5 До бекону додайте цибулю, обсмажуйте разом.

Koddl - фото крок 6 Ковбаски наріжте шматочками.

Koddl - фото крок 7 До обсмаженого бекону та цибулі додайте ковбаски, вимкніть вогонь, перемішайте. Залиште на 8-10 хвилин.

Koddl - фото крок 8 У форму для запікання викладіть моркву і картоплю.

Koddl - фото крок 9 Зверху викладіть обсмажений бекон з цибулею і ковбасками.

Koddl - фото крок 10 трохи солі, поперчіть. залийте бульйоном.

Koddl - фото крок 11 накрийте кришкою. Надішліть в духовку розігріту до 160 градусів на 1.5 годину.

Koddl - фото крок 12 Потім зніміть кришку і запікайте ще 15 хвилин.

Koddl - фото крок 13 Коддл підрум'яниться і стане неймовірно апетитним.

Koddl - фото крок 14 Розкладіть коддл порційно по тарілках, посипте дрібно нарізаною петрушкою. Смачного!

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Вкусняшки з сиру

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...