Рецепт Кобблер з курки
Овочі, курка, сир і пшеничні коржі - ось смачний обід на сьогодні. дивіться, я розповім, як приготувати кобблер з курки швидко і смачно!
опис приготування:
Приготувавши це блюдо один раз, ви точно закохаєтесь в нього. Це не дивно: соковитий, ситно і просто дуже смачно! І зовсім недорого, що теж важливо. Щоб кобблер з курки вийшов ніжним, НЕ варіть довго філе, воно просто стане сухим, а кабачки вибирайте самі молоденькі. дивіться рецепт!
- Борошно пшеничне— 250 грам(для коржів)
- розпушувач— 1 Чайна ложка(для коржів)
- Вершкове масло— 15 грам(для коржів)
- молоко— 150 мілілітрів(для коржів)
- сіль— 2-3 Щепоток(для коржів)
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
- паприка— 1 штука
- Кабачок— 250 грам
- молоко— 1 Склянка
- майонез— 120 грам
- сир твердий— 150 грам
- Куряче філе відварне— 350 грам
- сіль, перець чорний мелений— За смаком
- Молодий цибулю з зеленими пір'ям— 2 штуки
- Борошно пшеничне— 2 Ст. ложки
2. вимийте овочі, поріжте тонко.
3. Куряче філе порізати шматочками середнього розміру.
4. Розігрійте рослинне масло, обсмажте овочі все відразу протягом 5 хвилин, періодично перемішуйте.
5. Всипте пшеничне борошно, перемішайте, смажте овочі з борошном близько хвилини.
6. Влейте молоко, перемішуючи, тушкуйте до загустіння.
7. Зніміть з вогню овочі, додайте 2/3 тертого сиру і майонез, перемішайте, відкоригуйте на сіль-перець.
8. Увімкніть духовку на 200 градусів, нехай прогрівається. Антипригарним форму змажте рослинним або вершковим маслом. перекладіть овочі, розрівняйте.
9. Зверху розподіліть варену курку, залишився сир.
10. У чашу міксера складіть всі інгредієнти для коржів і включіть машинку на 2-3 хвилини. Готове тісто розкачати на столі. Porež'te на 8 частин.
11. Покладіть коржі зверху, щоб були маленькі проміжки. Поставте в духовку на 20 хвилин.
12. Коли коржі зарумянятся до золотистого кольору, кобблер можна вважати готовим.
13. подавайте гарячим. приємного!
Подібні рецепти
Кращий рецепт курки по-французьки з майонезом
Поєднання дієтичного м'яса індички і курки дозволяє приготувати дуже смачні, корисні і ніжні котлетки. Їх можна давати дітям. Та й дорослим вони припадуть до смаку. опис приготування: З філе і картоплі, а також спеції робимо фарш. Котлетки робимо плоскими, нетовстими, щоб краще і швидше присма...
Котлети зі свинини і курки «Пухнасті»
Я дуже люблю поєднання свинини з курячим філе. Ось сьогодні у мене котлети з таким фаршем. Але це не головне в даному рецепті. Котлети дійсно виходять пухнастими. дивіться рецепт, все зрозумієте! опис приготування: Пухнастими котлети виходять завдяки хлібній крихті, в якій вони обсмажуються. в...
Крем-суп з курки
Пропоную вашій увазі крем-суп з курки — один з найніжніших і ситних крем-супів, які мені доводилося готувати і пробувати. Прекрасний спосіб зігрітися в зимову пору року. опис приготування: Вперше крем-суп з курки мені довелося спробувати в якомусь ресторані — вже й не пам'ятаю, в якому. сподоб...
Котлети з курки і кабачків
Котлети з курки і кабачків - це не тільки смачно і ситно, але корисно. Порадуйте свою сім'ю, приготувавши котлети з курки і кабачків за цим рецептом. опис приготування: котлети, приготовані за цим рецептом, виходять дуже ніжними і соковитими. Таке блюдо буде смачним навіть в холодному вигляді,...
Котлети з курки і капусти
Якщо котлетки з курячого фаршу здаються вам сухуватими, цей секрет буде вам дуже до речі Я навчу вас готувати котлети з курки і капусти настільки соковиті, що вони буквально тануть у роті! опис приготування: Щоб в готових котлетах капуста не відчувалася, обов'язково подрібніть її в блендері аб...