Рецепт Кисіль з вівсяної муки
Кисіль з вівсяної муки - це блюдо, відоме з давніх часів, жаль, що останнім часом неабияк забуте. Між іншим, воно з категорії "; то, що доктор прописав ";, відмінний корисний сніданок.
опис приготування:
Приготувати кисіль з вівсяної муки дуже просто, досить подивитися покроковий рецепт. Навмисно не вказала в складі продуктів сіль і цукор, так як вівсяний кисіль має нейтральний смак, досить приємний і без солі і цукру. Доповнюйте за смаком різними Топпінг - варенням, джемом, ягодами, фруктами, медом, можна додати родзинки, горішки або просто вершкове масло і кожен раз будете мати абсолютно різний смак.
- Вівсяні пластівці або вівсяне борошно— 100 грам
- вода— 1 літр
Якщо збираєтеся варити кисіль з пластівців, то спочатку їх слід подрібнити в муку, для цього всипте вівсяні пластівці в блендер.
Подрібніть пластівці в муку.
залийте борошно 800 мл холодної води.
розмішайте, щоб не було грудочок і залиште настоюватися не менше, ніж на 6 годин, найкраще на ніч.
Процідіть вівсяне молоко в сотейник, в якому будете варити кисіль. Макуха не викидайте, його можна додавати в корм тваринам або при випічці хліба. Додайте ще один стакан води, прямо в макуху, щоб максимально витягти вівсяне "; молоко ";.
Варіть кисіль на повільному вогні, постійно помішуючи. У цей момент можна додати цукор і сіль за смаком.
Знімайте кисіль з вогню, як тільки він почне булькати.
Подавайте кисіль з ягодами, фруктами, варенням, медом, можна додати горішки, родзинки. Це дуже корисне і смачне блюдо.
Подібні рецепти
Оладки з вівсяної муки
безумовно, цей рецепт для молодих мам! Таку кашку рекомендую варити маленьким діткам в якості першого прикорму. принадність, що всі інгредієнти натуральні, консистенцію борошна ви регулюєте самі. опис приготування: Точно дотримуйтесь рецептом, і результат обов'язково порадує не тільки вас, але...
Каша з вівсяної крупи на воді
Кращий сніданок на всі часи - вівсяна каша. Вона багата жирами, білками і іншими корисними речами. З'ївши це гаряче блюдо з ранку, ви запустите своє травлення і наберетеся сил на весь день. опис приготування: Ми звикли варити такі види круп з цукром, додаючи фрукти, але я пропоную незвичайний ...
Кисіль з геркулесу, чорносливу і буряка
Якщо ви підтримуєте правильне харчування, то вам буде цікавий рецепт киселю з геркулесу, чорносливу і буряка. Він не містить крохмалю, а названий киселем лише через густуватої консистенції. ділюся! опис приготування: Смак киселю має спірний смак і на любителя, тому додайте безпосередньо в кели...
Кисіль з калини
Кисіль - здавна традиційне на Русі блюдо. Назва його походить від слова «кислий». Особливо корисний кисіль з калини - він, наприклад, допомагає дітям рости міцними і здоровими. опис приготування: Кисіль з калини — один з найпоширеніших видів киселю. Як бачите приготування займає небагато часу,...
Кисіль з вівсянки
Чесно кажучи, я ніколи раніше не захоплювалася всякими крупами, але ж як швидко готуються з них різну смакоту. наприклад, кисіль з вівсянки — дуже корисне блюдо. дивіться, як його приготувати. опис приготування: Прочитала багато хорошого про киселі з вівсянки, цьому старовинному російською нап...