Рецепт Кисіль з крохмалю
Кисіль-еліксир здоров'я! Не лінуйтеся і приготуйте кисіль з крохмалю без барвників і всякої "; хімії ";, і ваш організм буде вам вдячний. ділюся рецептом!
опис приготування:
кисіль — дуже смачне і корисне блюдо, однак ми все частіше готуємо його з магазинних концентратів. Але ж приготувати кисіль з крохмалю і ягід дуже просто. За допомогою класичного рецепту ви з легкістю впораєтеся з цією справою і у вас вийде справжній корисний кисіль. розповідаю, як приготувати кисіль з крохмалю.
1. Моєму ягоди і засипаємо в каструлю. Від зазначеної кількості залишимо неповна склянка води, а решті водою заливаємо ягоди і ставимо на вогонь.
2. Засипаємо крохмаль в стакан з водою і добре розмішуємо. Для того, щоб отримати густий кисіль — знадобиться 3 ложки крохмалю, для рідкого киселю — 1 або 1.5.
3. Якщо ви вирішили подавати кисіль без ягід — тоді вам доведеться пом'яти і процідити зварені ягоди, а потім добре віджати, щоб видавити з них сік. Якщо ж кисіль буде з ягодами — як тільки закипить вода з ягодами — засипаємо цукор і розмішуємо, щоб він розчинився.
4. Ще раз розмішуємо крохмаль в склянці і тонкою цівкою, безперервно помішуючи, вливаємо в каструлю з киплячим компотом.
5. Як тільки наш кисіль закипить — прибираємо каструлю з плити. якщо варили густий кисіль — відразу ж розлийте його по тарілках або креманкам. Щоб на поверхні киселю не утворювалася плівка — злегка посипте його цукром.
Смачного!
- ягоди— 200-300 грам(будь-які)
- крохмаль— 1-3 Ст. ложок(кількість залежить від бажаної густоти напою)
- цукор— 100-150 грам(за смаком)
- вода— 1 літр
1. Моєму ягоди і засипаємо в каструлю. Від зазначеної кількості залишимо неповна склянка води, а решті водою заливаємо ягоди і ставимо на вогонь.
2. Засипаємо крохмаль в стакан з водою і добре розмішуємо. Для того, щоб отримати густий кисіль — знадобиться 3 ложки крохмалю, для рідкого киселю — 1 або 1.5.
3. Якщо ви вирішили подавати кисіль без ягід — тоді вам доведеться пом'яти і процідити зварені ягоди, а потім добре віджати, щоб видавити з них сік. Якщо ж кисіль буде з ягодами — як тільки закипить вода з ягодами — засипаємо цукор і розмішуємо, щоб він розчинився.
4. Ще раз розмішуємо крохмаль в склянці і тонкою цівкою, безперервно помішуючи, вливаємо в каструлю з киплячим компотом.
5. Як тільки наш кисіль закипить — прибираємо каструлю з плити. якщо варили густий кисіль — відразу ж розлийте його по тарілках або креманкам. Щоб на поверхні киселю не утворювалася плівка — злегка посипте його цукром.
Смачного!
Подібні рецепти
Швидкі печива
Корисний і вітамінний, смачний і ароматний, чудовий напій. Від такого яскравого і незвичайного киселю не відмовляться ні діти, ні дорослі. Та й готувати кисіль з картопляного крохмалю зовсім не складно. опис приготування: Кисіль - дуже популярний і корисний напій. Цей напіврідкий напій дуже по...
Кисіль з геркулесу, чорносливу і буряка
Якщо ви підтримуєте правильне харчування, то вам буде цікавий рецепт киселю з геркулесу, чорносливу і буряка. Він не містить крохмалю, а названий киселем лише через густуватої консистенції. ділюся! опис приготування: Смак киселю має спірний смак і на любителя, тому додайте безпосередньо в кели...
Кисіль з калини
Кисіль - здавна традиційне на Русі блюдо. Назва його походить від слова «кислий». Особливо корисний кисіль з калини - він, наприклад, допомагає дітям рости міцними і здоровими. опис приготування: Кисіль з калини — один з найпоширеніших видів киселю. Як бачите приготування займає небагато часу,...
Кисіль фруктовий
Що робити, якщо киселю пристрасть як хочеться, а на вулиці — зима? Немає нічого неможливого! Якщо у вас вдома завалялася баночка будь-якого варення, то я навчу, як приготувати кисіль фруктовий опис приготування: Цей простий рецепт киселю фруктового — просто-таки "; каша з сокири ";, а такі стр...
Кисіль з вівсянки
Чесно кажучи, я ніколи раніше не захоплювалася всякими крупами, але ж як швидко готуються з них різну смакоту. наприклад, кисіль з вівсянки — дуже корисне блюдо. дивіться, як його приготувати. опис приготування: Прочитала багато хорошого про киселі з вівсянки, цьому старовинному російською нап...