Рецепт Кассолет (Cassoulet)

Рецепт Кассолет (Cassoulet)
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Квасоля з найніжнішим м'ясом. Один з найпопулярніших французьких рецептів, родом з південно-західної частини Франції.

опис приготування:

1. Замочити квасолю у воді і залишити в холодильнику на ніч.

2. Злегка обсмажити ковбасу в сковороді з маслом.

3. Видалити жир з качиних ніжок. Запекти ніжки в заздалегідь розігрітій духовці протягом 3 хвилин.

4. Нарізати свинячі реберця, приправити сіллю і перцем.

5. Почистити і нарізати овочі. Обсмажити овочі з 1 зубчиком часнику, чебрецем і лавровим листом. залити водою, тушкувати протягом 1 — 1,5 годину.

6. Злити воду з квасолі. Варити бобові протягом 1 години на повільному вогні. Додати 1 подрібнений зубчик часнику, сіль і перець за смаком.

7. Викласти м'ясо і овочі в форму для випічки. Запекти в духовці при 160 ° C до готовності (майже вся рідина повинна випаруватися).

подавати гарячим, з келихом хорошого червоного вина.


  • біла квасоля— 450 грам
  • свиняча ковбаса— 450 грам
  • качині ніжки— 4 штуки
  • свинячі реберця— 450 грам
  • копчений бекон— 250 грам
  • цибуля-пористий— 1 штука
  • пучок селери— 1 штука
  • цибулина— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • чебрець— 1/2 чайних ложки
  • сіль— 1 1/2 чайних ложки
  • чорний перець— 1/2 чайних ложки
  • лаврушка— 1 штука
1. Замочити квасолю у воді і залишити в холодильнику на ніч.

2. Злегка обсмажити ковбасу в сковороді з маслом.

3. Видалити жир з качиних ніжок. Запекти ніжки в заздалегідь розігрітій духовці протягом 3 хвилин.

4. Нарізати свинячі реберця, приправити сіллю і перцем.

5. Почистити і нарізати овочі. Обсмажити овочі з 1 зубчиком часнику, чебрецем і лавровим листом. залити водою, тушкувати протягом 1 — 1,5 годину.

6. Злити воду з квасолі. Варити бобові протягом 1 години на повільному вогні. Додати 1 подрібнений зубчик часнику, сіль і перець за смаком.

7. Викласти м'ясо і овочі в форму для випічки. Запекти в духовці при 160 ° C до готовності (майже вся рідина повинна випаруватися).

подавати гарячим, з келихом хорошого червоного вина.


Подібні рецепти

Консервированная черешня

Молочний суп з картопляними галушками

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...