Рецепт Кассолет (Cassoulet)
Квасоля з найніжнішим м'ясом. Один з найпопулярніших французьких рецептів, родом з південно-західної частини Франції.
опис приготування:
1. Замочити квасолю у воді і залишити в холодильнику на ніч.
2. Злегка обсмажити ковбасу в сковороді з маслом.
3. Видалити жир з качиних ніжок. Запекти ніжки в заздалегідь розігрітій духовці протягом 3 хвилин.
4. Нарізати свинячі реберця, приправити сіллю і перцем.
5. Почистити і нарізати овочі. Обсмажити овочі з 1 зубчиком часнику, чебрецем і лавровим листом. залити водою, тушкувати протягом 1 — 1,5 годину.
6. Злити воду з квасолі. Варити бобові протягом 1 години на повільному вогні. Додати 1 подрібнений зубчик часнику, сіль і перець за смаком.
7. Викласти м'ясо і овочі в форму для випічки. Запекти в духовці при 160 ° C до готовності (майже вся рідина повинна випаруватися).
подавати гарячим, з келихом хорошого червоного вина.
- біла квасоля— 450 грам
- свиняча ковбаса— 450 грам
- качині ніжки— 4 штуки
- свинячі реберця— 450 грам
- копчений бекон— 250 грам
- цибуля-пористий— 1 штука
- пучок селери— 1 штука
- цибулина— 1 штука
- морква— 1 штука
- часник— 2 зубчики
- чебрець— 1/2 чайних ложки
- сіль— 1 1/2 чайних ложки
- чорний перець— 1/2 чайних ложки
- лаврушка— 1 штука
2. Злегка обсмажити ковбасу в сковороді з маслом.
3. Видалити жир з качиних ніжок. Запекти ніжки в заздалегідь розігрітій духовці протягом 3 хвилин.
4. Нарізати свинячі реберця, приправити сіллю і перцем.
5. Почистити і нарізати овочі. Обсмажити овочі з 1 зубчиком часнику, чебрецем і лавровим листом. залити водою, тушкувати протягом 1 — 1,5 годину.
6. Злити воду з квасолі. Варити бобові протягом 1 години на повільному вогні. Додати 1 подрібнений зубчик часнику, сіль і перець за смаком.
7. Викласти м'ясо і овочі в форму для випічки. Запекти в духовці при 160 ° C до готовності (майже вся рідина повинна випаруватися).
подавати гарячим, з келихом хорошого червоного вина.
Подібні рецепти
Молочний суп з картопляними галушками
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...