Рецепт Картопляні туртони

Рецепт Картопляні туртони
Час приготування: 50 хв.
Turtony — улюблене блюдо жителів Верхнього Провансу. Їх подають на закуску або як доповнення до основної страви.

кількість порцій: 6
  • борошна— 500 грам
  • вершкового масла— 125 грам
  • яйця— 2 штуки
  • сіль— 1 щіпка
  • цибулина— 1 штука(для начинки)
  • картоплі— 750 грам
  • тертого швейцарського сиру— 100 грам
  • сметани— 2 Ст. ложки
  • рослинної олії— 1 Ст. ложка
  • сіль, перець— 1 штука(за смаком)
  • олія— 1 штука(для фритюру)
картопляні туртони - фото крок 1 Почистити картоплю і відварити в киплячій підсоленій воді до готовності. Злити воду.

картопляні туртони - фото крок 2 Обсушити картоплю на пару, накривши каструлю кришкою, потім розтовкти в пюре.

картопляні туртони - фото крок 3 цибулю почистити, подрібнити і обсмажити в нагрітому маслі, 6 хв. Додати в пюре цибулю разом з маслом, сметану, тертий сир, посолити і поперчити. перемішати.

картопляні туртони - фото крок 4 Борошно з дрібкою солі просіяти. Додати яйця, масло і замісити тісто. Вимішувати не менше 10 хв. Поділити тісто на 2 частини і розкачати кожну в тонкий пласт. Укласти на одному пласті по 1 ç.l. начинки на відстані 2 см. Прикрити другим пластом.

картопляні туртони - фото крок 5 Порізати тісто на квадрати розміром приблизно 4 х 4 см.
Вологими руками притиснути краю туртонов.

картопляні туртони - фото крок 6 Розжарити масло в каструлі. Викладати туртони порціями і готувати по 6 хв. кожну. Складати на паперові рушники, дати стекти зайвому маслу і можна подавати до столу.

Подібні рецепти

Картопляні битки з сардельками

Ньокки картопляні

Рецепт дуже простий, доступний і швидкий. Биточки робляться з картопляного пюре, спецій і порізаної сардельки. Чи впорається навіть початківець кухар. опис приготування: Биточки з картоплі з сарделькою готуються швидко і просто. Потріть на тертці відварену картоплю, сир і sardel'ku. додайте бо...

Картопляні деруни «ульотні»

Картопляні деруни «ульотні»

Деруни люблять все і у кожної господині свій перевірений рецепт. Пропоную приготувати "; ульотні" деруни на мою фірмовим рецептом з додаванням сметани і хлібних крихт. Виходить дуже смачно! опис приготування: Деруни і правда ульотні: дуже смачні, соковиті і м'які, їх просто змітають зі столу! ...

Картопляні гнізда з фаршем

Картопляні гнізда з фаршем

Картопляні гнізда з фаршем стануть прикрасою будь-якого столу. Вони виглядають дуже апетитно і незвично. Але це зовсім не означає, що їх не можна приготувати на тихий сімейний вечерю. опис приготування: Якщо вам цікаво, як приготувати картопляні гнізда з фаршем, то просто уважно прочитайте цей...

Картопляні гомбовці

Картопляні гомбовці

картопляні гомбовці — це блюдо національної угорської кухні. Поєднання вишні і картоплі спершу лякає своєю новизною, але варто спробувати блюдо — і сумнівів уже не залишається. ділюся рецептом. опис приготування: Угорські картопляні гнедлікі дуже важко порівняти з чимось з наших, російських ст...

Картопляні котлети

Картопляні котлети

картопляні котлети — смачне і ситне блюдо. Більш того, це — відмінний спосіб використовувати вчорашнє картопляне пюре. До того ж, страва — бюджетне і просте в приготуванні. опис приготування: Картопляні котлети - найніжніші і смачні з усіх овочевих котлет. Приготувати їх можна просто і швидко,...