Рецепт Картопляні ньоккі

Рецепт Картопляні ньоккі
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 40 хв.
картопляні ньоккі — це маленькі італійські галушки з картоплі. Найчастіше вони подаються як гарнір, але можна (і дуже смачно) їсти їх і як самостійне блюдо зі сметаною, наприклад.

опис приготування:

Ньокки можна і обсмажувати на рослинній олії в сковороді. Виходить також дуже смачно. У тісто для ньоккі можна додати улюблені спеції, зелень або дрібно нарубані овочі.

  • Картопля, відварений в мундирі— 5-6 штук
  • борошно— 1 Склянка
  • крохмаль— 2 Ст. ложки
  • Сир твердий тертий (пармезан)  — 1 Ст. ложка
  • яйця— 2 штуки
  • Мускатний горіх тертий— 1/2 чайних ложки
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Перець білий мелений— 1/2 чайних ложки(Можна використовувати чорний.)
картопляні ньоккі - фото крок 1 1. Картоплю промийте та відваріть в мундирі. Можна її запекти і в духовці. головне — вона повинна бути м'якою. Відсудите і очистіть картоплю від шкірки.

картопляні ньоккі - фото крок 2 2. просійте борошно.

картопляні ньоккі - фото крок 3 3. Чисту робочу поверхню присипте борошном.

картопляні ньоккі - фото крок 4 4. Картоплю пропустіть через м'ясорубку або протріть на будь-якому іншому пристрої, який зробить з неї кашку, прямо на стіл.

картопляні ньоккі - фото крок 5 5. У картопляної маси зробіть поглиблення і вбийте туди пару яєць. Додайте мускатний горіх, сіль, перець, крохмаль, тертий сир. Потім руками замісити тісто.

картопляні ньоккі - фото крок 6 6. Додайте борошно і вимісити.

картопляні ньоккі - фото крок 7 7. Готове тісто для ньоккі повинно виглядати як на картинці.

картопляні ньоккі - фото крок 8 8. розділити тісто 6 частин, потім кожну розкачати трубочкою і наріжте кубиками. Присипте їх борошном, щоб не склеювалися.

картопляні ньоккі - фото крок 9 9. Ньокки можна заморожувати про запас. Я викладаю їх на рівну підставку, заморожую в морозилці, а потім складаю в коробочки і зберігаю в морозилці.

картопляні ньоккі - фото крок 10 10. Ньокки відварюються в посоленной киплячій воді. Як тільки ньокки спливають — вони готові. Подавати ньокки можна зі сметаною, улюбленим соусом, а також з овочами, м'ясом і птицею. Смачного!

Подібні рецепти

Картопляні битки з сардельками

Яловичина (тазостегнова частина)

Рецепт дуже простий, доступний і швидкий. Биточки робляться з картопляного пюре, спецій і порізаної сардельки. Чи впорається навіть початківець кухар. опис приготування: Биточки з картоплі з сарделькою готуються швидко і просто. Потріть на тертці відварену картоплю, сир і sardel'ku. додайте бо...

Картопляні деруни «ульотні»

Картопляні деруни «ульотні»

Деруни люблять все і у кожної господині свій перевірений рецепт. Пропоную приготувати "; ульотні" деруни на мою фірмовим рецептом з додаванням сметани і хлібних крихт. Виходить дуже смачно! опис приготування: Деруни і правда ульотні: дуже смачні, соковиті і м'які, їх просто змітають зі столу! ...

Картопляні гнізда з фаршем

Картопляні гнізда з фаршем

Картопляні гнізда з фаршем стануть прикрасою будь-якого столу. Вони виглядають дуже апетитно і незвично. Але це зовсім не означає, що їх не можна приготувати на тихий сімейний вечерю. опис приготування: Якщо вам цікаво, як приготувати картопляні гнізда з фаршем, то просто уважно прочитайте цей...

Картопляні гомбовці

Картопляні гомбовці

картопляні гомбовці — це блюдо національної угорської кухні. Поєднання вишні і картоплі спершу лякає своєю новизною, але варто спробувати блюдо — і сумнівів уже не залишається. ділюся рецептом. опис приготування: Угорські картопляні гнедлікі дуже важко порівняти з чимось з наших, російських ст...

Картопляні котлети

Картопляні котлети

картопляні котлети — смачне і ситне блюдо. Більш того, це — відмінний спосіб використовувати вчорашнє картопляне пюре. До того ж, страва — бюджетне і просте в приготуванні. опис приготування: Картопляні котлети - найніжніші і смачні з усіх овочевих котлет. Приготувати їх можна просто і швидко,...