Рецепт Картопляні ньоккі
картопляні ньоккі — це маленькі італійські галушки з картоплі. Найчастіше вони подаються як гарнір, але можна (і дуже смачно) їсти їх і як самостійне блюдо зі сметаною, наприклад.
опис приготування:
Ньокки можна і обсмажувати на рослинній олії в сковороді. Виходить також дуже смачно. У тісто для ньоккі можна додати улюблені спеції, зелень або дрібно нарубані овочі.
- Картопля, відварений в мундирі— 5-6 штук
- борошно— 1 Склянка
- крохмаль— 2 Ст. ложки
- Сир твердий тертий (пармезан) — 1 Ст. ложка
- яйця— 2 штуки
- Мускатний горіх тертий— 1/2 чайних ложки
- сіль— 1 Чайна ложка
- Перець білий мелений— 1/2 чайних ложки(Можна використовувати чорний.)
2. просійте борошно.
3. Чисту робочу поверхню присипте борошном.
4. Картоплю пропустіть через м'ясорубку або протріть на будь-якому іншому пристрої, який зробить з неї кашку, прямо на стіл.
5. У картопляної маси зробіть поглиблення і вбийте туди пару яєць. Додайте мускатний горіх, сіль, перець, крохмаль, тертий сир. Потім руками замісити тісто.
6. Додайте борошно і вимісити.
7. Готове тісто для ньоккі повинно виглядати як на картинці.
8. розділити тісто 6 частин, потім кожну розкачати трубочкою і наріжте кубиками. Присипте їх борошном, щоб не склеювалися.
9. Ньокки можна заморожувати про запас. Я викладаю їх на рівну підставку, заморожую в морозилці, а потім складаю в коробочки і зберігаю в морозилці.
10. Ньокки відварюються в посоленной киплячій воді. Як тільки ньокки спливають — вони готові. Подавати ньокки можна зі сметаною, улюбленим соусом, а також з овочами, м'ясом і птицею. Смачного!
Подібні рецепти
Яловичина (тазостегнова частина)
Рецепт дуже простий, доступний і швидкий. Биточки робляться з картопляного пюре, спецій і порізаної сардельки. Чи впорається навіть початківець кухар. опис приготування: Биточки з картоплі з сарделькою готуються швидко і просто. Потріть на тертці відварену картоплю, сир і sardel'ku. додайте бо...
Картопляні деруни «ульотні»
Деруни люблять все і у кожної господині свій перевірений рецепт. Пропоную приготувати "; ульотні" деруни на мою фірмовим рецептом з додаванням сметани і хлібних крихт. Виходить дуже смачно! опис приготування: Деруни і правда ульотні: дуже смачні, соковиті і м'які, їх просто змітають зі столу! ...
Картопляні гнізда з фаршем
Картопляні гнізда з фаршем стануть прикрасою будь-якого столу. Вони виглядають дуже апетитно і незвично. Але це зовсім не означає, що їх не можна приготувати на тихий сімейний вечерю. опис приготування: Якщо вам цікаво, як приготувати картопляні гнізда з фаршем, то просто уважно прочитайте цей...
Картопляні гомбовці
картопляні гомбовці — це блюдо національної угорської кухні. Поєднання вишні і картоплі спершу лякає своєю новизною, але варто спробувати блюдо — і сумнівів уже не залишається. ділюся рецептом. опис приготування: Угорські картопляні гнедлікі дуже важко порівняти з чимось з наших, російських ст...
Картопляні котлети
картопляні котлети — смачне і ситне блюдо. Більш того, це — відмінний спосіб використовувати вчорашнє картопляне пюре. До того ж, страва — бюджетне і просте в приготуванні. опис приготування: Картопляні котлети - найніжніші і смачні з усіх овочевих котлет. Приготувати їх можна просто і швидко,...