Рецепт Картопля по-ліонськи
Дуже простий, але тим не менш цікаві рецепт смаженої картоплі по-ліонськи.
опис приготування:
Цей рецепт допоможе урізноманітнює Ваш стіл і позбутися від нудної вареної картоплі. Картопля по-ліонськи додасть привабливості будь-якої страви. А якщо Ви додасте до нього шинку і солодкий червоний перець, Приправи тертим сиром і поставити на гриль на кілька хвилин, Ви отримаєте блюдо, гідне короля.
- картоплі— 600 грам
- цибулини— 2 штуки
- оливкового масла— 4 Ст. ложки
- Сіль і перець— — За смаком
- петрушки— 50 грам
2. В той час, як картопля буде варитися, почистити цибулю і дрібно його нарізати. розігріти 2 ст.л. оливкового масла в сковорідці на середньому вогні, додати порізану цибулю і смажити, поки він не стане золотисто-коричневого кольору. Це займе приблизно 10 хвилин. Не забувайте помішувати, щоб цибуля рівномірно присмажився з усіх боків.
3. Прибрати смажену цибулю зі сковорідки, додати дві що залишилися столові ложки оливкової олії і картопля. Якщо Ваша сковорідка недостатньо велика, Ви можете посмажити картоплю в два підходи. Злегка посипати картопля сіллю і перцем і смажити до золотисто-коричневого кольору. Час від часу перевертайте, щоб картопля присмажився з обох сторін (10-15 хвилин).
4. Коли картопля буде золотисто-коричневого кольору, додайте цибулю в сковорідку і перемішайте. готувати ще 3 хвилини. Покласти картоплю по-ліонськи в блюдо і приправити петрушкою.
Подібні рецепти
Торт таврійський
Цей французький гратен - чудовий гарнір або навіть самостійне блюдо! ніжні, тоненькі гуртки картоплі в ароматному вершковому соусі з хрусткою сирною скоринкою. Дуже смачно і просто! опис приготування: рецепт традиційний, тому щось міняти в ньому не рекомендую. Єдине, його можна доповнити будь-...
Картопля, фарширований сиром
М'який і ароматний, з пікантною скоринкою і соковитою начинкою — все це про картопля, фарширований сиром в домашніх умовах, який сміливо можна приготувати на гарнір або як основне блюдо. опис приготування: Це дивно простий рецепт картоплі, фаршированого сиром, попередньо запеченого. Блюдо стан...
Картопля «герцогиня»
Рецепт приготування картопляного пюре незвичайної форми з жовтками, вершками і мускатним горіхом. опис приготування: Картопля «Герцогиня» — оригінальний спосіб подачі звичайного картопляного пюре і ефектний гарнір для святкового столу. Картопляну масу можна приготувати заздалегідь і зберігати ...
Картопля гратен
Гратен - це страва французької кухні. Його відмінна характеристика - це золотава скоринка. Зробити його можна з різних овочів. Покажу класичний рецепт, як приготувати картоплю гратен. опис приготування: Гратен - це смачне і соковите блюдо. Картоплю нарізають тонкими скибочками і укладають шара...
Картопля з Дофіне
Рецепт приготування картоплі з Дофіне, викладеного шарами, заправленого вершками і приправленого часником. опис приготування: Оригінальний рецепт картоплі, який прийшов до нас з французької провінції Дофіне. Цей ніжний на смак картопля виступить відмінним гарніром до м'яса або овочів. Пориньте...