Рецепт Ручки (Кошари)

Рецепт Ручки (Кошари)
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Одне з найпопулярніших страв у Єгипті. Це вегетаріанське блюдо яке складається з декількох шарів різних інгредієнтів… Мал, сочевиця, макаронні вироби, цибуля і томатний соус.

кількість порцій: 4-5
  • Червона цибуля— 4 штуки(нарізати півмісяцем)
  • помідори— 2 штуки(очистити і нарізати)
  • томатний соус— 1 Ст. ложка
  • часник— 2 зубчики(натерти або розчавити)
  • цибулина— 1 штука(маленька, нарізати дрібно)
  • кмин— 1 Чайна ложка
  • куркума— 1/2 чайних ложки
  • гвоздика— 1/2 чайних ложки
  • сіль— 2 1/2 чайних ложки(2 ç.l. для рису, 1/2 ç.l. для соусу)
  • топлене вершкове масло— 1 Ст. ложка
ручки (Кошари) - фото крок 1 Покласти сочевицю в каструлю. Залити досить води, щоб покрити сочевицю на 2 дюйма. Довести до кипіння. Варити до пом'якшення.

ручки (Кошари) - фото крок 2 Перекласти готову сочевицю. Залиште рідина для приготування рису.

ручки (Кошари) - фото крок 3 Томатний соус: У каструлю покласти нарізані помідори, тертий часник, 1/2 ç.l. солі. Додати 1/2 чашки води і перемішати. Кип'ятити на повільному вогні протягом 20-30 хвилин. Додати трохи води якщо необхідно.

ручки (Кошари) - фото крок 4 Підсмажити цибулю у великій кількості масла до золотистого кольору.

ручки (Кошари) - фото крок 5 Готово!

ручки (Кошари) - фото крок 6 Розтопити масло в каструлі. Додати дрібно нарізану цибулю. Підсмажувати до золотистого кольору.

ручки (Кошари) - фото крок 7 залити 2 1/2 чашки бульйону з під сочевиці.

ручки (Кошари) - фото крок 8 Додати кмин.

ручки (Кошари) - фото крок 9 Додати 2 ç.l. солі і куркуми.

ручки (Кошари) - фото крок 10 Довести бульйон до кипіння. Відварити рис в бульйоні (хвилин 15).

ручки (Кошари) - фото крок 11 Викладаємо на блюдо шар рису, потім шар сочевиці, відварні макарони, томатний соус і цибулю.

Подібні рецепти

Консервированная черешня

«графські руїни» з безе (класичний рецепт)

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...