Рецепт Кунжутне бурфи
кунжутне бурфи — дуже смачні ласощі, родом з Індії. Бурфи з санскриту перекладається як молочна помадка. Однак рецепт кунжутного бурфи модернізує класичний смак цього незвичайного десерту.
опис приготування:
Кунжутне бурфи слід готувати точно за рецептом, тому що зробивши щось не так, воно може стати розсипчастим і його складно буде нарізати на кубики. Важливо не перетримати бурфи в холодильнику. І також важливо відчути, коли суміш для майбутнього ласощі вже готова. Визначати потрібно по запаху і кольору.
Бажаю удачі!
- вершкове масло— 200 грам
- насіння кунжуту— 100 грам
- сухе молоко— 100 грам
- цукрова пудра— 75 грам
Когда масло начнет закипать и бурлить, добавить семена кунжута и слегка обжарить.
После того как кунжут слегка потемнеет, добавить в сковородку сухое молоко и сахарную пудру.
Получившуюся массу хорошенько перемешать деревянной ложкой или лопаткой.
Далее смесь следует перелить в смазанную маслом форму и отправить застывать в холодильник примерно на час. Після того, как бурфи полностью застынет, нарізати його кубиками.
Подібні рецепти
Бурфи з сухого молока
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...