Рецепт Кунжутне бурфи

Рецепт Кунжутне бурфи
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
кунжутне бурфи — дуже смачні ласощі, родом з Індії. Бурфи з санскриту перекладається як молочна помадка. Однак рецепт кунжутного бурфи модернізує класичний смак цього незвичайного десерту.

опис приготування:

Кунжутне бурфи слід готувати точно за рецептом, тому що зробивши щось не так, воно може стати розсипчастим і його складно буде нарізати на кубики. Важливо не перетримати бурфи в холодильнику. І також важливо відчути, коли суміш для майбутнього ласощі вже готова. Визначати потрібно по запаху і кольору.

Бажаю удачі!


  • вершкове масло— 200 грам
  • насіння кунжуту— 100 грам
  • сухе молоко— 100 грам
  • цукрова пудра— 75 грам
кунжутне бурфи - фото крок 1 Сковородку разогреть и растопить на ней сливочное масло.

кунжутне бурфи - фото крок 2 Когда масло начнет закипать и бурлить, добавить семена кунжута и слегка обжарить.

кунжутне бурфи - фото крок 3 После того как кунжут слегка потемнеет, добавить в сковородку сухое молоко и сахарную пудру.

кунжутне бурфи - фото крок 4 Получившуюся массу хорошенько перемешать деревянной ложкой или лопаткой.

кунжутне бурфи - фото крок 5 Далее смесь следует перелить в смазанную маслом форму и отправить застывать в холодильник примерно на час. Після того, как бурфи полностью застынет, нарізати його кубиками.

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Бурфи з сухого молока

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...