Рецепт Котлети грибні
Якщо звичайні котлети вам вже порядком набридли, і душа просить чогось новенького, тоді я пропоную вам відмінні котлети з грибів — ніжні, соковиті і неймовірно смачні.
опис приготування:
Це дуже цікавий і при цьому вельми простий рецепт котлет грибних, Котрий, безсумнівно, буде вам до смаку. Я часто готую їх своїм домашнім, і вони залишаються в повному захваті, особливо такі котлетки подобаються дітям — за вуха не відтягнути (хоча до м'ясних котлет відносять байдуже). Все що вам треба для їх приготування — це близько кілограма будь-яких грибів. Особисто я найчастіше використовую шампіньйони, так як вони завжди є у продажу, та й готувати з ними набагато швидше, але ви можете використовувати абсолютно будь-які грибочки на ваш розсуд. А зараз я детально розповім вам, як зробити котлети грибні, так щоб вони були неймовірно смачними і ароматними.
- гриби— 700-1000 грам
- яйце— 2 штуки
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- петрушка свіжа— 3 Ст. ложки
- молоко— 0,5 склянки
- кнопка— 3-4 скибочок
- Сухарі паніровочні— За смаком
- Масло рослинне— За смаком
- сіль— За смаком
- Перець чорний мелений— За смаком
Поки грибочки варяться, ми чистимо цибулю і нарізаємо його якомога дрібніше.
кнопка (найкраще вчорашній) викласти в миску і залити молоком, залишити на 10 хвилин.
Коли грибочки гарненько проваряться, ми відкидаємо їх на друшляк, а потім подрібнюємо в блендері до стану фаршу.
В окремий посуд розбиваємо 2 яйця, додаємо сіль і гарненько збиваємо до утворення піни.
Тепер з'єднуємо всі інгредієнти: перекладаємо в миску з яйцями грибний фарш, віджатий батон, дрібно нарізану цибулю і зелень. Ретельно все перемішуємо.
Додаємо сіль і спеції і ще раз перемішуємо. Якщо фарш вийде дуже рідким, то можна додати трохи панірувальних сухарів.
Посипаємо стіл сухарями, і викладаємо на них зліплені котлетки, зверху так само насипаємо сухарі.
Тепер розігріваємо на сковороді рослинне масло і обсмажуємо на ньому наші котлетки з усіх боків до золотистого кольору. А готові котлетки подаємо з будь-яким гарніром, особливо добре виходить з картопляним пюре.
Подібні рецепти
Вареники з квашеною капустою
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...