Рецепт Котлети грибні

Рецепт Котлети грибні
Кількість порцій: 12-15 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо звичайні котлети вам вже порядком набридли, і душа просить чогось новенького, тоді я пропоную вам відмінні котлети з грибів — ніжні, соковиті і неймовірно смачні.

опис приготування:

Це дуже цікавий і при цьому вельми простий рецепт котлет грибних, Котрий, безсумнівно, буде вам до смаку. Я часто готую їх своїм домашнім, і вони залишаються в повному захваті, особливо такі котлетки подобаються дітям — за вуха не відтягнути (хоча до м'ясних котлет відносять байдуже). Все що вам треба для їх приготування — це близько кілограма будь-яких грибів. Особисто я найчастіше використовую шампіньйони, так як вони завжди є у продажу, та й готувати з ними набагато швидше, але ви можете використовувати абсолютно будь-які грибочки на ваш розсуд. А зараз я детально розповім вам, як зробити котлети грибні, так щоб вони були неймовірно смачними і ароматними.

  • гриби— 700-1000 грам
  • яйце— 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • петрушка свіжа— 3 Ст. ложки
  • молоко— 0,5 склянки
  • кнопка— 3-4 скибочок
  • Сухарі паніровочні— За смаком
  • Масло рослинне— За смаком
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
котлети грибні - фото крок 1 Я використовувала заморожені печериці, тому перед тим, як приступати до приготування, я опустила їх в киплячу воду і варила протягом 15 хвилин.

котлети грибні - фото крок 2 Поки грибочки варяться, ми чистимо цибулю і нарізаємо його якомога дрібніше.

котлети грибні - фото крок 3 кнопка (найкраще вчорашній) викласти в миску і залити молоком, залишити на 10 хвилин.

котлети грибні - фото крок 4 Коли грибочки гарненько проваряться, ми відкидаємо їх на друшляк, а потім подрібнюємо в блендері до стану фаршу.

котлети грибні - фото крок 5 В окремий посуд розбиваємо 2 яйця, додаємо сіль і гарненько збиваємо до утворення піни.

котлети грибні - фото крок 6 Тепер з'єднуємо всі інгредієнти: перекладаємо в миску з яйцями грибний фарш, віджатий батон, дрібно нарізану цибулю і зелень. Ретельно все перемішуємо.

котлети грибні - фото крок 7 Додаємо сіль і спеції і ще раз перемішуємо. Якщо фарш вийде дуже рідким, то можна додати трохи панірувальних сухарів.

котлети грибні - фото крок 8 Посипаємо стіл сухарями, і викладаємо на них зліплені котлетки, зверху так само насипаємо сухарі.

котлети грибні - фото крок 9 Тепер розігріваємо на сковороді рослинне масло і обсмажуємо на ньому наші котлетки з усіх боків до золотистого кольору. А готові котлетки подаємо з будь-яким гарніром, особливо добре виходить з картопляним пюре.

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Вареники з квашеною капустою

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...