Рецепт Кошики з пшоняною кашею
Кошики з пшоняною кашею — це варіант дуже вдалою і оригінальною домашньої випічки з підручних інгредієнтів. Такі кошики прекрасно поєднуються з чаєм. рекомендую спробувати — не пошкодуєте!
опис приготування:
Кошики з пшоняною кашею чудово поєднуються з хорошим чаєм або молоком. головне — подавати кошики гарячими або теплими, але ні в якому разі не остиглими.
Рецепт цих кошиків я взяв в якійсь кулінарній книзі, вже і не пригадаю, в який — давно це було. Приготував один раз — і тепер готую з регулярністю раз на два місяці. Під чайок завжди розходяться дивовижно.
Рекомендую і вам спробувати цю дещо незвичну домашню випічку. Удачі в приготуванні!
- чорнослив— 80 грам
- пшоно— 150 грам
- Вершкове масло— 25 грам
- сіль— 1/2 чайних ложки
- кефір— 200 мілілітрів
- Борошно пшеничне— 400 грам
- Ізюм темний— 50 грам
- молоко— 200 мілілітрів
- Цукровий пісок— 25 грам
- Рослинна олія— 30 мілілітрів
- Куряче яйце— 2 штуки
Пшоно хорошенько промываем, потім заливаємо 1,5 стакана кипятка и варим до полного впитывания воды.
Коли вода повністю вбереться, заливаем пшено молоком и варим до готовности пшена. Варим под крышкой и на медленном огне. Готовність визначити нескладно — просто спробуйте.
Измельчаем замоченные изюм и курагу.
Смешиваем сваренную кашу, родзинки, Коран, вершкове масло, цукор і сіль. Хорошенько перемешиваем и остужаем.
Смешиваем кефир и растительное масло.
Разбиваем в кефир яйца, добавляем соль и перемешиваем до однородности. Постепенно начинаем всыпать в смесь муку и замешивать тесто.
Должно получиться эластичное и не прилипающее к рукам тесто. Формуємо з тіста ковбаску, кладем ее на присыпанную мукой рабочую поверхность. Даємо тісту постояти хвилин 10.
Розрізаємо тісто на 10 частей одинакового размера.
Тонко раскатываем каждый кусочек.
Кладем в центр каждого кружочка небольшую часть нашей начинки. Zashtipиvaem кінець, однако на заворачиваем начинку в тесто полностью — корзинки должны быть открытыми. Для наочності дивіться фото.
Выкладываем корзинки на противень, змащений маслом, і випікаємо 15-20 хвилин при 180 градусах. Готово!
Подібні рецепти
Мідії з сиром
Лаханорізо - блюдо грецької кухні. Звичайні тушковані овочі з рисом перетворюються в ситне і смачне блюдо при додаванні м'яса. Готувати його швидко і просто, але є деякі тонкощі. опис приготування: Буквально на швидку руку ви зможете приготувати ситне і смачне блюдо. хочете дізнатися, як приго...
Кошики «маківка літа»
Рецепт ягідно-кремового десерту з прянощами в кошику. опис приготування: Щоб замісити тісто, збийте вершкове масло, в яке поступово додаються волоські горіхи і борошно. Готове тісто розкладіть за спеціальними заготівлях для кексів і сформуйте кошики. Потім все відправляється в духовку і випіка...
Кошики з сиром
Якщо ви вирішили здивувати гостей, приготувавши що-небудь незвичайне, і за короткий час — пропоную цікавий рецепт хлібні кошички з сиром і шпинатом. Виходить дуже незвичайна і смачна закуска. опис приготування: Кошики з сиром та шпинатом — цікава закуска, рецепт якої я знайшла на просторах Інт...
Кошики з черешнею
Рецепт приготування чудового десерту. кількість порцій: 6 борошна— 1 Склянка вершкового масла— 100 грам цукру— 2 Ст. ложки сметани— 3 Ст. ложки яйця— 2 штуки солі— 1 щіпка сиру— 250 грам(для начинки) цукру— 2 Ст. ложки(для начинки) черешні— 600 грам(для начинки) желатину— 7 грам(для начинки) ...
Кошики Он Тон
Рецепт приготування незвичайного східного блюда, де пельменное тісто використовується найоригінальнішим чином. опис приготування: Сьогодні вже далеко не всіх можна здивувати кошиками з різноманітними начинками або пельменями в інтерпретації багатьох народів. Однак в даному рецепті пельмені тес...