Рецепт Консерва з риби в мультиварці
Пам'ятайте консерви "; Бички в томаті" ? Ось таке блюдо я пропоную приготувати. смачно дуже!
опис приготування:
Приготувати в домашніх умовах консерви з риби — це реально! За допомогою мультиварки у вас вийде смачна консерва, краще ніж фабричні. На підготовку цього блюда ви витратите максимум 30 хвилин, зате весь інший час ви до нього не будете підходити. Все за вас зробить мультиварка. Рецепт приготування консерви з риби в мультиварці досить простий і він перед вами. Якщо ви власник чудо-техніки — Не баріться, закуповуйте інгредієнти і готуйте смачну консерву з риби в мультиварці.
- риба— 2,5-3 кілограма(бички)
- Цибуля ріпчаста— 300 грам
- морква— 2 штуки
- Лавровий лист— 4-5 штук
- гвоздика— 3 штуки
- перець духмяний— 4-5 штук
- Томатний сік— 0,5 L
- борошно— 1 Ст. ложка
- сіль— 2 чайних ложки
- цукор— 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений— 0,5 чайних ложки
- Масло рослинне— 100 мілілітрів
Готуємо спеції і овочі. Цибулю і моркву чистимо. Натираємо моркву на тертці, цибулю нарізаємо.
Додаємо спеції і овочі до рибі і добре перемішуємо.
На дно чаші мультиварки наливаємо рослинне масло, потім викладаємо рибу зі спеціями і овочами.
Розмішуємо в томатному соку борошно і заливаємо цією сумішшю рибу в мультиварці.
Закриваємо кришку мультиварки, включаємо режим "; Гасіння ";. встановлюємо час — 5,5 годин.
Подібні рецепти
Кекс з кислого молока
Хочу поділитися з вами чудовим рецептом приготування консервів з річкової риби в мультиварці. Хоч вона і нижчого класу, ніж червона риба, але все ж і її можна заготовити смачно! опис приготування: Рецепт приготування консервів з річкової риби в мультиварці простий і приємний: коштує всього-то ...
Котлети з відвареної риби
Смачні та ніжні рибні котлети — це дуже корисна страва. Їх із задоволенням з'їдять і дорослі, та діти. опис приготування: Ви любите юшку, але не любите варену рибу в супі? є вихід — приготуйте за допомогою цього простого рецепту котлети з відвареної риби. Ніжні і соковиті котлети подати можна ...
Китайський суп з фрикадельками з м'яса і риби
Це дуже древній і цікавий рецепт китайської кухні. У Китаї таке блюдо готувалося дуже давно. В ньому, як не дивно, дуже добре поєднуються м'ясо і риба. Блюдо виходить дуже смачним. кількість порцій: 4 соєвий соус— 10 мілілітрів Braai— 10 грам перець чилі— 0,5 штуки курячий бульйон— 1,5 L гливи—...
Кляр для риби з майонезом
Дуже ніжний м'який і повітряний кляр, який підійде для приготування будь-якої риби, але особливо добре він підходить для злегка сухуватою рибки. опис приготування: Вирішила поділитися з вами рецептом приготування клярі для риби з майонезом, який я використовую в тому випадком, якщо риба трохи ...
Кляр з пивом для риби
Кляр з пивом для риби додасть незвичайний смак вашого звичного раціону. Рибка в ньому виходить просто відмінна. ніжна, в хрусткій скоринці ... Відмінна гаряча закуска до вечері. опис приготування: Якщо вам цікаво, як приготувати кляр з пивом для риби, то просто вивчіть цей рецепт. Ви можете вз...