Рецепт Кляр з пивом для риби

Рецепт Кляр з пивом для риби
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Кляр з пивом для риби додасть незвичайний смак вашого звичного раціону. Рибка в ньому виходить просто відмінна. ніжна, в хрусткій скоринці ... Відмінна гаряча закуска до вечері.

опис приготування:

Якщо вам цікаво, як приготувати кляр з пивом для риби, то просто вивчіть цей рецепт. Ви можете взяти будь-яку рибу. Але найсмачніша - червона. Раджу обов'язково спробувати таке блюдо. Не пошкодуєте!

  • риба— 800 грам(філе кети або інший червоної риби)
  • пиво світле— 250 грам
  • Борошно пшеничне— За смаком
  • крохмаль— 1 Ст. ложка
  • Куряче яйце— 1 штука
  • імбир— 1 Ст. ложка
  • Чай зелений— 1 штука
  • сік лимонний— 3 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
Кляр з пивом для риби - фото крок 1 Рибу вимийте і розділіть на порційні шматки. Видаліть кісточки і шкірку. Приготуйте маринад для риби. Для цього заваріть міцний зелений чай, заливши його окропом. Додайте в чай ​​сік лимона, імбир і сіль. Гарненько все перемішайте. Залийте маринадом рибу і залиште на півгодини.

Кляр з пивом для риби - фото крок 2 Тепер настала черга клярі. Для його приготування вам знадобиться чиста суха миска. У неї всипте борошно і крохмаль, ретельно перемішайте обидва інгредієнти.

Кляр з пивом для риби - фото крок 3 Влийте до борошна і крохмалю пиво, вбийте сире куряче яйце. Вилочкою або віночком перемішайте кляр до повної однорідності, щоб не залишилося жодного грудочки.

Кляр з пивом для риби - фото крок 4 Злийте з риби маринад. обсушити її. На сковороді розігрійте достатню кількість рослинного масла без запаху. Умочуйте шматочки риби в кляр, обсмажуйте з обох сторін до золотистої скоринки. Подавайте з відвареною картоплею.

Подібні рецепти

Кляр для риби з майонезом

Заварні тістечка з сирним кремом

Дуже ніжний м'який і повітряний кляр, який підійде для приготування будь-якої риби, але особливо добре він підходить для злегка сухуватою рибки. опис приготування: Вирішила поділитися з вами рецептом приготування клярі для риби з майонезом, який я використовую в тому випадком, якщо риба трохи ...

Кляр на пиві

Кляр на пиві

дуже незвичайний, але в той же час неймовірно смачний кляр, який можна використовувати, як для риби і м'яса, так і для обсмажування овочів. Загалом, На всі випадки життя! опис приготування: Цей чудовий і простий рецепт клярі на пиві має ряд переваг перед будь-якими іншими клярі. По перше, він ...

Кляр

Кляр

Рецепт приготування клярі. опис приготування: Кляр - це рідке тісто з яєць, борошна, води або молока. У клярі можна обсмажувати м'ясо, рибу або фрукти. приготування: Збити яйця в мисці. Перемішати яйця зі сметаною, розтопленим вершковим маслом (якщо використовуєте), борошном, сіллю і содою. Як...

Китайський суп з фрикадельками з м'яса і риби

Китайський суп з фрикадельками з м'яса і риби

Це дуже древній і цікавий рецепт китайської кухні. У Китаї таке блюдо готувалося дуже давно. В ньому, як не дивно, дуже добре поєднуються м'ясо і риба. Блюдо виходить дуже смачним. кількість порцій: 4 соєвий соус— 10 мілілітрів Braai— 10 грам перець чилі— 0,5 штуки курячий бульйон— 1,5 L гливи—...

Консерва з риби в мультиварці

Консерва з риби в мультиварці

Пам'ятайте консерви "; Бички в томаті" ? Ось таке блюдо я пропоную приготувати. смачно дуже! опис приготування: Приготувати в домашніх умовах консерви з риби — це реально! За допомогою мультиварки у вас вийде смачна консерва, краще ніж фабричні. На підготовку цього блюда ви витратите максимум ...