Рецепт Кільця кальмара у фритюрі
Якщо ви вирішили здивувати своїх близьких смачним і легким вечерею з морепродуктів, то придивіться до рецептом кілець кальмара у фритюрі. Як тільки ви їх пожеж, скоріше їжте, а щось не дістануться!
опис приготування:
Цей дуже простий рецепт кілець кальмара у фритюрі успішно можна використовувати на домашній кухні. Блюдо виходить смачним і легким. Мінімальний набір інгредієнтів дозволяє приготувати апетитний вечерю для всіх членів сім'ї. Кільця кальмара виходять набагато смачніше і соковитіше, ніж покупні в магазині. Тим більше, що рецепт виявився максимально легким і зручним, та й часу на приготування витрачається дуже мало.
- Тушка кальмаров— 500 грам
- борошно— 2 Ст. ложки
- Панірувальні сухарі— За смаком
- сіль— За смаком
- яйця— 2 штуки
2. Подготовьте следующие ингредиенты: высыпьте в тарелку муку, змішайте її з сіллю. В следующую тарелку разбейте яйца, слегка взбейте их. Еще в одну тарелку всыпьте сухари для панировки. Кольца достаньте из воды и положите в сухую тарелку.
3. Затем возьмите кольцо кальмара, обваляйте його в борошні. Следом обмакните во взбитые яйца.
4. Теперь кольцо кальмара обваляйте в сухарях для панировки. Делайте это быстро с одной стороны, следом – с другой. После панировки кольца кальмара вкладывайте на сухую разделочную доску.
5. У розігріту до 170 градусов фритюрницу отправьте кольца. В кипящем масле подержите 5 хвилин, не переворачивая с одной стороны на другую.
6. Готовьте во фритюрнице, поки не утвориться золотава скоринка. Затем выложите при помощи шумовки на бумажное полотенце, щоб позбутися від зайвого жиру. Подавайте з гарніром з рису. Смачного!
Подібні рецепти
Кільця кальмара в сметані
Хочу показати як приготувати кільця кальмара в клярі. Дуже важливо правильно приготувати тісто, щоб кільця вийшли хрусткими, а кальмар встиг приготуватися. Тому уважно дотримуйтесь рецептом. опис приготування: Завдяки спеціальному клярі на дріжджах скоринка навколо кальмара виходить об'ємною, ...
Крильця у фритюрі
Не знаю, що б приготувати в якості гарячого для різноманітності? До приходу гостей потрібно зробити ситний і смачний перекус? Тоді рекомендую вам звернути увагу на цей рецепт і повторити його будинку. опис приготування: Хочу поділитися простий ідеєю, як приготувати крильця у фритюрі. Я пропону...
Курка у фритюрі
Якщо ви любите страви у фритюрі, то цей рецепт вам відмінно підійде! Сьогодні я хочу розповісти, як приготувати курячі ніжки і стегна під фритюрі — відмінний варіант закуски до пива опис приготування: Відмінний варіант закуски до пива. Як гарнір до курки можна приготувати картоплю фрі або прос...
Кільця з заварного тіста
Рецепт приготування кілець з заварного тіста. кількість порцій: 10 води— 125 мілілітрів(Для тіста) вершкового масла— 50 грам(Для тіста) солі, цукру— 1 щіпка(Для тіста) борошна— 75 грам(Для тіста) жовтка— 3 штуки(Для тіста) вершків— 500 мілілітрів(для крему) жовтків— 6 штук(для крему) цукрової п...
Кільця кальмарів у клярі з соусом
Майже у всіх ресторанах в закусочної меню зараз присутні кільця кальмарів в клярі. І, можливо, це вже одна з ваших улюблених закусок! Приготуйте її будинку! Себе побалувати і сім'ю порадувати. опис приготування: Кільця кальмарів у клярі гарні в якості закуски до пива. Приготуйте таку страву з ...