Рецепт Кесаділья з шинкою і ананасом
Люблю поєднання копченостей з солодкуватим присмаком фруктів, ягід, тому часто в моєму меню є м'ясо з солодким соусом і подібні страви. розповім, як приготувати кесаділью з шинкою і ананасом.
опис приготування:
Кесаділья - це мексиканська перепічка, в межах якої можуть бути овочева начинка, м'ясна, сирна або будь-які їх поєднання. Такі коржі готуються дуже швидко, особливо якщо використовувати готову тортилью. Подавайте їх відразу ж після обсмажування. Вони чудово підійдуть для перекусу або як частування на святковому столі.
- Вершковий сир— 230 грам
- моцарелла— 200 грам
- Зелена цибуля— 3 штуки
- Пластівці червоного перцю— 1 щіпка
- консервований ананас— 425 грам
- копчена шинка— 230 грам
- тортілья— 8 штук
2. Шинку наріжте тонкими і невеликими скибочками.
3. Відкрийте банку консервованого ананаса і злийте маринад, наріжте його шматочками і разом з шинкою додайте до сиру і цибулі.
4. Перемішайте готову начинку.
5. Розподіліть начинку між усіма коржами, викладіть її тільки на одну сторону і накрийте іншою половинкою.
6. Розігрійте суху сковороду і викладіть коржі.
7. Обсмажуйте їх до золотистої скоринки з кожного боку.
8. Готові коржі перекладіть на обробну дошку і розріжте ще на 2 частини. Подавайте відразу ж.
Подібні рецепти
Кесаділья з шинкою і сиром
Кесаділья - мексиканське блюдо швидкого приготування: коржик з пшеничного або кукурудзяного борошна з начинкою. Пропоную свою варіацію кесадільі курячої. Просто і смачно! опис приготування: Кесаділья з куркою і сиром - проста мексиканська закуска швидкого приготування, що складається зі смажен...
Кесаділья з квасолею і сиром
Кесаділья з квасолею і сиром — блюдо мексиканської кухні. Кесаділья це щось на зразок складного бутерброда з тортильи і сирно-овочевої начинки. опис приготування: Подавати кесаділью з квасолею і сиром найкраще в гарячому вигляді. Остигнули кесадільі стають жорсткими і не дуже смачними. тортилі...
Кесаділья з креветками
Рецепт приготування кесадільі з великими креветками, мексиканським червоним соусом, цибулею, болгарським перцем і сиром. опис приготування: Кесаділья - блюдо мексиканської кухні, яке представляє з себе коржі з начинкою, до складу якої обов'язково входить сир. маїсові коржі— — За смаком креве...
Кесаділья де Камаронес
Пік популярності цієї страви припав на кінець 80-их років в США. Мексиканська закуска підкорила Америку. кількість порцій: 2 катування— 1 штука креветки— 12 штук цибулина— 1 штука червоний солодкий перець— 1 штука зелений солодкий перець— 1 штука оливкова олія— 2 Ст. ложки сіль— 1 щіпка(за смак...
Кесаділья з індичкою
Кесаділья з індичкою — жива класика мексиканської кухні. Кесаділья, рецепт якої популярний практично у всіх іспаномовних країнах, стане відмінним аперитивом або головним блюдом вашого столу. опис приготування: Кесаділья з індичкою — це традиційне блюдо мексиканської кухні, яке прийнято подават...