Рецепт Кебаб з баклажанами

Рецепт Кебаб з баклажанами
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування кебаба з баклажанами. Дуже незвичайний і дуже смачний рецепт, за яким можна приготувати кебаб з баклажанами.

опис приготування:

Основними інгредієнтами для приготування цієї страви є баклажани і фарш. Ніяких складнощів в приготуванні страви виникнути не повинно.

  • баклажани великі— 1 кілограм
  • Цибуля— 2 штуки
  • кріп— 1 За смаком
  • фарш— 800 грам
  • часник— 2 часточки
  • сіль— 1 За смаком
  • Braai— 1 За смаком
Кебаб з баклажанами - фото крок 1 1. В першу чергу очищаємо цибулю і часник, потім за допомогою блендера або м'ясорубки їх подрібнюємо, часник можна пропустити через Часничниці.

Кебаб з баклажанами - фото крок 2 2. У миску до фаршу додамо дрібно нарізаної зелені (кінзу й кріп). Потім поперчити і посолити. Все добре перемішуємо.

Кебаб з баклажанами - фото крок 3 3. Тепер займемося баклажанами. промиваємо баклажани (вибирати баклажани треба великі), потім на дві-три частини розрізаємо кожен баклажан. М'якоть з баклажанів вирізаємо, товщину стінок залишаємо приблизно міліметрів п'ять.

Кебаб з баклажанами - фото крок 4 4. Тепер акуратно заповнимо приготовлені баклажани фаршем. Набиваємо досить щільно.

Кебаб з баклажанами - фото крок 5 5. Тепер приготуємо шампури і нанизай на них наповнені баклажани (зрізи з фаршем повинні бути з боків). Спочатку на мангалі обсмажуємо з двох сторін зрізи, щоб вони трохи схопилися. Після перевернемо на площині з баклажанів.

Кебаб з баклажанами - фото крок 6 6. Коли баклажани стануть м'якими, викладаємо їх на блюдо, і можемо подавати. Смачного.

Подібні рецепти

Кофта-кебаб у лаваші

Кебаб (найпростіший рецепт)

Кофта-кебаб у лаваші — це суміш фаршу, овочів і спецій? загорнуті в лаваш. Зовні кофта-кебаб дуже схожі на млинці. Готуємо кебаби і загортаємо в лаваш з овочами. смачно, просто смакота! опис приготування: Фарш для кофта-кебаб у лаваші потрібно добре вимішати, щоб він не розвалювався на паличка...

Кебаб з ягням

Кебаб з ягням

Рецепт приготування кебаба з м'яса ягняти, маринованого в йогурті з лимонним соком. опис приготування: Кебаб - смажене м'ясо, популярне в країнах Близького Сходу, Закавказзя і Центральної Азії. Традиційно для кебаба використовується яловичина, але в залежності від місцевих звичаїв може викорис...

Кебаб в пергаменте

Кебаб в пергаменте

Кебаб в пергаменте или, як його ще називають, бумажный кебаб — блюдо турецкой кухни. Готувати його легко і просто. Есть два способа приготовления бумажного кебаба. Об одном из них я сегодня и расскажу. опис приготування: Кебаб в пергаменте — очень вкусное, сочное и ароматное блюдо турецкой кух...

Картопля, тушкована з баклажанами

Картопля, тушкована з баклажанами

Любіть овочеві страви? значить, цей рецепт призначений саме для вас! У ньому дуже гармонійно поєднуються прості овочеві інгредієнти. Приготувати такий обід або вечерю простіше простого. Спробуйте! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування картоплі, тушкованої з баклажанами. Блю...

Курка з баклажанами

Курка з баклажанами

Курка з баклажанами — дуже легке, але ситне блюдо. По суті, біле м'ясо є пісним і дієтичним продуктом харчування, тому курка з баклажанами — низько калорійний, легкий і корисний вечерю. опис приготування: Курка з баклажанами — простий в приготуванні блюдо, але дуже смачне. Найкраще його подава...