Рецепт Кебаб в пергаменте
Кебаб в пергаменте или, як його ще називають, бумажный кебаб — блюдо турецкой кухни. Готувати його легко і просто. Есть два способа приготовления бумажного кебаба. Об одном из них я сегодня и расскажу.
опис приготування:
Кебаб в пергаменте — очень вкусное, сочное и ароматное блюдо турецкой кухни. Готовят его порционно, заворачивая начинку на каждого едока в небольшой конверт из пергамента. Но если у вас нет времени, можно приготовить бумажный кебаб на всю семью в одном большом конверте из пергамента. Приготовить бумажный кебаб можно двумя способами: простий( мій варіант) и более сложный, когда все овощи и мясо предварительно обжариваются. В рецепте я рассказал вам, как приготовить кебаб в пергаменте простым способом.
- Телятина— 750 грам
- Картопля— 1-2 штук
- морква— 1-2 штук
- горох— 300 грам
- Luk salotų— 10 штук
- часник— 5-6 зубчиків
- Томатна паста— 1 Ст. ложка
- сіль— 1 Чайна ложка(за смаком)
- Чорний мелений перець— 1/4 чайних ложки(за смаком)
- Червоний перець— 1-2 Щепоток
- Томатний сік— 250 мілілітрів(або 4-5 помідор)
- Оливкова олія— 1 Ст. ложка
К мясу добавляем нарезанные небольшими кусочками картофель и морковь. Потім додамо горошок, мелко нарезанный лук-шалот и томатную пасту.
Туда же добавляем томатный сок или измельченные на мясорубке помидоры. Можно использовать домашний томатный сок.
добре перемішуємо.
Противень застилаем пергаментом с запасом и выкладываем начинку, равномерно распределяя её по всему периметру формы.
Накрываем полностью начинку пергаментом и тщательно заворачиваем со всех сторон. Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 40-45 хвилин.
Готовый кебаб в пергаменте выкладываем на тарелку и подаем к столу.
Подібні рецепти
Кебаб (найпростіший рецепт)
Рецепт приготування кебаба з баклажанами. Дуже незвичайний і дуже смачний рецепт, за яким можна приготувати кебаб з баклажанами. опис приготування: Основними інгредієнтами для приготування цієї страви є баклажани і фарш. Ніяких складнощів в приготуванні страви виникнути не повинно. баклажани...
Кофта-кебаб у лаваші
Кофта-кебаб у лаваші — це суміш фаршу, овочів і спецій? загорнуті в лаваш. Зовні кофта-кебаб дуже схожі на млинці. Готуємо кебаби і загортаємо в лаваш з овочами. смачно, просто смакота! опис приготування: Фарш для кофта-кебаб у лаваші потрібно добре вимішати, щоб він не розвалювався на паличка...
Кебаб з ягням
Рецепт приготування кебаба з м'яса ягняти, маринованого в йогурті з лимонним соком. опис приготування: Кебаб - смажене м'ясо, популярне в країнах Близького Сходу, Закавказзя і Центральної Азії. Традиційно для кебаба використовується яловичина, але в залежності від місцевих звичаїв може викорис...
Консервированная черешня
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...