Рецепт Kavatelli

Рецепт Kavatelli
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 10 хв.
Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати кавателлі. І нехай вас не лякає ця назва. Насправді це макаронні вироби своєрідної форми. Ви могли їх зустрічати в ресторанах з італійською кухнею.

опис приготування:

Цей короткий вид пасти походить від слова "; колупати ";. У вже нарізаних виробах ми будемо робити пальцями дірочки. Якщо ви ніколи раніше самі не робили такі макарони, то вам буде трохи складно, через те, що процес довгий. Хоча самі дії не такі складні як це може здатися.

  • Борошно м'яких сортів пшениці— 300 грам
  • Вода тепла бутильована— 200 мілілітрів
  • сіль— 2 щіпки
Kavatelli - фото крок 1 Борошно з сіллю просійте на стіл. Посередині зробіть отвір і влийте туди воду.

Kavatelli - фото крок 2 Замісити еластичне і м'яке тісто, підсипаючи борошно за потребою. Добре вимісити масу до однорідності.

Kavatelli - фото крок 3 Сформуйте з тіста кулю. Загорніть його в плівку і залиште в холодильнику на 30 хвилин. Потім розділіть його на 4 частини.

Kavatelli - фото крок 4 Кожну частину розкачати в не товста коржик. Наріжте їх смужками в сантиметр завтовшки.

Kavatelli - фото крок 5 А потім кожну смужку наріжте на 2-х міліметрові шматочки.

Kavatelli - фото крок 6 Покладіть вказівний палець на кожен шматочок і прокотите його вперед. Так паста отримає потрібну форму. Тепер в кожній трубочці треба зробити поздовжнє поглиблення за допомогою нігтя.

Kavatelli - фото крок 7 Кавателлі відваріть в підсоленій киплячій воді протягом 2-х хвилин. Подавайте з улюбленим соусом. Смачного!

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Млинці (класичний рецепт)

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...