Рецепт Кава по-марокканські

Рецепт Кава по-марокканські
Кількість порцій: 1 Час приготування: 5 хв.
Всім кавоманам на замітку хочу запропонувати простенький, але дуже оригінальний варіант підбадьорливого ранкового напою. Якщо вам до душі насичений чорний кави, спробуйте зварити його по-марокканські.

опис приготування:

Головна родзинка цього напою — додавання кунжуту. Важливо тільки не пересмажити його, як і кава, щоб не отримати гірчинку. Крім того, ви можете додати цукор за смаком або ароматні спеції.

  • Кавові зерна— 2 Ст. ложки
  • кунжут— 1 Чайна ложка
  • вода— 350 мілілітрів
Кава по-марокканські - фото крок 1 1. Нам буде потрібно всього 3 інгредієнта. Насамперед потрібно змолоти зерна.

Кава по-марокканські - фото крок 2 2. У турку викладіть кунжут і відправте на плиту.

Кава по-марокканські - фото крок 3 3. обсмажуйте, постійно струшуючи. Кунжут повинен трохи підрум'янитися.

Кава по-марокканські - фото крок 4 4. Слідом всипте мелену каву і відправте ще на хвилинку на вогонь. Як тільки з'явився легкий кавовий аромат, знімайте турку з вогню.

Кава по-марокканські - фото крок 5 5. Влийте воду і поставте на вогонь.

Кава по-марокканські - фото крок 6 6. Як тільки з'явилися перші бульбашки, знімайте з вогню. Нехай постоїть хвилинку. Знову поставте на вогонь і доведіть майже до кипіння. Інтенсивно кипіти кави не повинен!

Кава по-марокканські - фото крок 7 7. Готова кава процідіть і подавайте до столу. бадьорого ранку!

Подібні рецепти

Кава «Африка»

Кава з віскі і молоком

У дощовий осінній день прекрасно випити чашечку кави, а якщо це буде кава "; Африка ";, то вам забезпечені яскраві враження від аромату і смаку цього прекрасного напою. опис приготування: Кава "; Африка" ароматний, підбадьорливий, зігріваючий, він як не можна краще підходить для дощового осінн...

Кава «Bicerin»

Кава «Bicerin»

Кава "; Бічерін" я вперше спробувала в італійському Турині, звідки він родом. Тоді він мені дуже сподобався. Зважилася приготувати сама. Вийшло дуже схоже як зовні, так і на смак. опис приготування: зима — саме час приготувати каву "; Бічерін ";, який родом з П'ємонту, італійського міста Турин...

Кава «масала»

Кава «масала»

Пару слів про те, що таке "; Масала" - це індійська суміш прянощів, точного складу немає. Кава & Quot; Масала" - це кава, приготований зі спеціями, які надають напою особливий аромат і смак. опис приготування: Якщо ви ще не пробували кави "; Масала ";, Зараз саме час його приготувати. Тому що ...

Кава з сиропом

Кава з сиропом

Ароматна кава з м'ятним сиропом — ідеальний напій для сніданку, якщо ви обожнюєте м'ятний смак. Він готується на одному диханні і також швидко випивається. М'ятний сироп можна придбати в супермаркеті. опис приготування: Яскравий незабутній аромат кави з сиропом підніме вам настрій з самого ран...

Кава «Дон-Жуан»

Кава «Дон-Жуан»

чорний, як диявол, гарячий, як вогонь, чистий, як ангел, солодкий, як поцілунок любові — ось який справжня кава опис приготування: Заповніть бутель рому, підпаліть і покрутіть його. Додайте лікер і зварений кави. По чайній ложці акуратно налийте вершки на поверхню кави. Прикрасьте тертим шокол...