Рецепт Картопля з яйцями
Після численних свят у багатьох в холодильнику не залишається продуктів, крім основних. Так у мене вийшло смачне, ситне і поживне блюдо. дивіться, як приготувати картоплю з яйцями.
опис приготування:
Блюдо добре подавати до сніданку, на обід або на вечерю. Пікантність йому надають спеції: імбир, каррі. Краще з'їсти його гарячим, відразу після приготування. Подавати можна в сковороді або розклавши по тарілках. При бажанні можна додати м'ясо, ковбасу, копченості та різні овочі.
- червоний картопля— 2 штуки
- імбир— За смаком(тертий, близько 2,5 см)
- часник— 2 зубчики
- Оливкова олія— 1 Ст. ложка
- порошок каррі— 2 Ст. ложки
- Томатний соус— 430 грам
- яйця— 4 штуки
- свіжа кінза— 1 пучок
2. Покладіть картоплю в каструлю, залийте водою, поставте на вогонь, доведіть до кипіння і варіть ще 5-10 хвилин до готовності. Готову картоплю повинен бути мягкійм і легко протикати виделкою.
3. Очистіть часник і імбир, натріть їх на дрібній тертці, часник просто можна видавити в чеснокодавке. Додайте в сковороду оливкова олія, розігрійте на невеликому вогні і додайте часник з імбиром. готуйте 2-3 хвилини до появи аромату.
4. Додайте в сковороду каррі і перемішайте.
5. Додайте томатний соус в сковороду, збільште вогонь до середнього, сіль за смаком.
6. Додайте в сковороду з розігрітим томатним соусом картопля. Якщо суміш занадто густа, то додайте 1-2 столових ложки води.
7. Зробіть в сковороді 4 поглиблення і вбийте в кожне з них по 1 яйцю, накрийте сковороду кришкою і готуйте 6-10 хвилин в залежності від того, яке яйце ви любите.
8. Помийте кінзу і крупно наріжте, посипте зеленню блюдо і подавайте до столу.
Подібні рецепти
Минестроне овочевий
Цей французький гратен - чудовий гарнір або навіть самостійне блюдо! ніжні, тоненькі гуртки картоплі в ароматному вершковому соусі з хрусткою сирною скоринкою. Дуже смачно і просто! опис приготування: рецепт традиційний, тому щось міняти в ньому не рекомендую. Єдине, його можна доповнити будь-...
Картопля, фарширований сиром
М'який і ароматний, з пікантною скоринкою і соковитою начинкою — все це про картопля, фарширований сиром в домашніх умовах, який сміливо можна приготувати на гарнір або як основне блюдо. опис приготування: Це дивно простий рецепт картоплі, фаршированого сиром, попередньо запеченого. Блюдо стан...
Картопля «герцогиня»
Рецепт приготування картопляного пюре незвичайної форми з жовтками, вершками і мускатним горіхом. опис приготування: Картопля «Герцогиня» — оригінальний спосіб подачі звичайного картопляного пюре і ефектний гарнір для святкового столу. Картопляну масу можна приготувати заздалегідь і зберігати ...
Картопля гратен
Гратен - це страва французької кухні. Його відмінна характеристика - це золотава скоринка. Зробити його можна з різних овочів. Покажу класичний рецепт, як приготувати картоплю гратен. опис приготування: Гратен - це смачне і соковите блюдо. Картоплю нарізають тонкими скибочками і укладають шара...
Картопля з Дофіне
Рецепт приготування картоплі з Дофіне, викладеного шарами, заправленого вершками і приправленого часником. опис приготування: Оригінальний рецепт картоплі, який прийшов до нас з французької провінції Дофіне. Цей ніжний на смак картопля виступить відмінним гарніром до м'яса або овочів. Пориньте...