Рецепт Karidesh рагу

Рецепт Karidesh рагу
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Давайте сьогодні приготуємо карідеш гювеч (креветки тушковане) - одне з барвистих і смачних страв турецької кухні. Це запечені під сиром креветки з грибами в глиняному посуді в печі. спробуємо?

опис приготування:

Злегка обсмажте і протушкувати овочі та гриби, додайте креветки і запікайте під сиром в глиняному посуді. Перед вами докладний рецепт, як приготувати карідеш нювеч.

Приємних вам клопоту на кухні!

  • креветки— 400 грам
  • Цибуля— 1 штука
  • перець— 1 штука
  • помідор— 1 штука
  • сік томатний— 100 мілілітрів
  • печериці— 200 грам
  • часник— 2-3 зубчиків
  • Сир твердих сортів— 150 грам
  • сіль— За смаком
  • Перецьь чорний мелений— За смаком
  • Масло рослинне— 2-3 Ст. ложок(для смаження)
Karidesh рагу - фото крок 1 Підготуйте необхідні продукти.

Karidesh рагу - фото крок 2 Очистіть свіжозаморожені креветки, опустіть їх в киплячу підсолену воду на 3 хвилини, відкиньте на сито.

Karidesh рагу - фото крок 3 Цибулю і часник очистіть, дрібно наріжте, обсмажте на розігрітій олії до м'якості. Додайте нарізаний кубиками перець, перемішайте і готуйте 5 хвилин.

Karidesh рагу - фото крок 4 Гриби наріжте пластинками, додайте до овочів і тушкуйте 5 хвилин.

Karidesh рагу - фото крок 5 Помідор очистіть від шкірки, наріжте дрібними кубиками, викладіть в сковороду, додайте томатний сік і тушкуйте до випаровування рідини.

Karidesh рагу - фото крок 6 додайте креветки, сіль, перець. Тушіте 5 хвилин.

Karidesh рагу - фото крок 7 Перекладіть все в глиняний посуд, посипте сиром, натертым на терке. Поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин, щоб сирна скоринка схопилася.

Karidesh рагу - фото крок 8 Подавайте блюдо гарячим. Смачного!

Подібні рецепти

Куряче рагу в гарбузі

Рагу (класичний рецепт)

Прекрасне куряче рагу з картоплею і овочами, запечене в гарбузі. Принадність цієї страви в тому, що гарбуз служить їстівним горщиком, в якому гаситься рагу з м'ясом. кількість порцій: 4 гарбуз— 1  штук Куряче філе— 1 кілограм Картопля— 3 штуки Перець болгарський— 1 штука морква— 1 штука помідор...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...