Рецепт Mess пов'язані pshennaya

Рецепт Mess пов'язані pshennaya
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 45 хв.
Щоб каша не була прісною і позбавленою смаку, рекомендую додати трохи гарбуза — для кольору і повноти смаку. Показую вам простий рецепт приготування каші пшоняної пісної!

опис приготування:

Пшоно саме по собі не має певного смаку. Тому кашу пшоняну можна робити і солодкої, і солоної. Для приготування каші пшоняної пісної я вирішила додати трохи гарбуза, щоб каша була солодкою, а також більш корисною. Адже всі ми знаємо, що гарбуз — це багате джерело вітамінів і корисних речовин, а в пост вони незамінні.

  • гарбуз— 160 грам
  • пшоно— 90 грам
  • вода— 150 мілілітрів
  • цукор— 0,5 чайних ложки
  • сіль— За смаком
Mess пов'язані pshennaya - фото крок 1 Пшоно переберіть і залийте холодною водою.

Mess пов'язані pshennaya - фото крок 2 Поставте на середній вогонь.

Mess пов'язані pshennaya - фото крок 3 Доведіть до кипіння.

Mess пов'язані pshennaya - фото крок 4 Поки пшоно варилося, гарбуз ви можете почистити і порізати кубиками.
Як пшоно закипить, воду злийте акуратно.

Mess пов'язані pshennaya - фото крок 5 Знову залийте пшоно холодною водою (150 мл).

Mess пов'язані pshennaya - фото крок 6 додайте гарбуз.

Mess пов'язані pshennaya - фото крок 7 додайте цукор, зменшіть вогонь і варіть до готовності.
До речі, якщо вам подобається, коли пшоно розварене, то можете ще води додати.

Mess пов'язані pshennaya - фото крок 8 Готову кашу пшоняну пісну можете просто розмішати або навіть розім'яти гарбуз виделкою.

Mess пов'язані pshennaya - фото крок 9 Смачного!

Подібні рецепти

Консервированная черешня

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'язані pshennaya batal.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name AGAI...' at line 1

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...