Рецепт Курка в соусі Сен-Марселлен

Рецепт Курка в соусі Сен-Марселлен
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування курки в соусі Сен-Марселлен. Французький м'який сир з білою цвіллю дуже добре підходить для приготування цієї страви.

опис приготування:

Для приготування соусів до риби або м'яса, дуже добре підходить сир. Можна запікати в тесті з скибочками м'яса. Блюдо ситне і смачне.

  • купки курячі— 400 грам
  • сир— 110 грам
  • вершки— 100 мілілітрів
  • Вершкове масло— 10 грам
  • Чорний перець— 1 За смаком
Курка в соусі Сен-Марселлен - фото крок 1 1. На філе поділяємо курячу грудку. Рукояткою ножа трохи відбиваємо кожну скибочку. На розігрітій сковороді розтопити вершкове масло і до золотистої скоринки обсмажуємо з обох сторін філе.

Курка в соусі Сен-Марселлен - фото крок 2 2. Скибочками нарізаємо сир і розкладаємо їх зверху на м'ясо. Сковороду накриваємо кришкою і вогонь зменшуємо. почекаємо, поки розплавиться сир.

Курка в соусі Сен-Марселлен - фото крок 3 3. На сковороду вливаємо вершки, приправимо перцем і сіллю. Готуємо під закритою кришкою, на невеликому вогні. М'ясо рази два-три перевертаємо. Приблизно хвилин через п'ять-сім м'ясо буде готове.

Курка в соусі Сен-Марселлен - фото крок 4 4. Блюдо готово. Перекладаємо на тарілки і можна подавати до столу.

Подібні рецепти

Коктейль «Сен-Жермен»

Домашнє морозиво пломбір

Цей пікантний на смак коктейль допоможе створити потрібну атмосферу свята навіть у компанії дуже зайнятих і втомлених людей. Приготувати коктейль зовсім просто, а ось згадувати про нього будуть ще довго! кількість порцій: 1 джин— 25 грам лимонний сік— 15 грам(свіжовичавлений) полуниця— 1 штука(...

Курка, маринована в соєвому соусі

Курка, маринована в соєвому соусі

Якщо ви хочете приготувати що-небудь смачне, але при цьому досить просте, пропоную вам рецепт приготування курки, маринованої в соєвому соусі — відмінний варіант для обіду або пікніка. опис приготування: Рецепт приготування курки, маринованої в соєвому соусі досить простий, проте припускає вик...

Курка по-китайськи в солоденьке соусі

Курка по-китайськи в солоденьке соусі

Класичне м'ясну страву китайської кухні обов'язково готується в солодкому соусі, ми додамо цитрусову нотку. Спробуйте приготувати і Ви! А я розповім як. опис приготування: Смачне і соковите блюдо з яскраво-солодким смаком. Таку курку в солодкому соусі подають з гарніром з відвареного рису, а п...

Курка з грибами в вершково-часниковому соусі

Курка з грибами в вершково-часниковому соусі

Страву можна подавати з макаронами, з картоплею, а також є його з скибочкою хліба. Простий і смачна вечеря для всієї родини. Для вас рецепт, як приготувати курку з грибами в вершково-часниковим соусом. опис приготування: Ви можете використовувати курячі стегна без кісток і шкіри, а також куряч...

Курка з ананасами у вершковому соусі карі

Курка з ананасами у вершковому соусі карі

Оригінальне поєднання продуктів — ананасів і вершків надають курці неповторний смак. А готувати цю страву одне задоволення. Адже це так швидко і легко! Творіть і не бійтеся експериментувати! кількість порцій: 2-3 Куряче філе— 500 грам помідори— 3-4 штук Консервовані ананаси (в шматочках)  — 200...