Рецепт Котлети з Окари

Рецепт Котлети з Окари
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 10 г. 0 хв.
Пропоную спробувати рецепт котлет з Окари — SFM, який залишається після приготування соєвого молока. Окара майже не має власного смаку, але багата клітковиною і добре засвоюваним білком. На її основі можна приготувати багато цікавих страв, але котлети — це вже класика. Вони виходять ніжними, поживними і дуже смачними.

опис приготування:

Нижче я дам докладний опис, як приготувати котлети з Окари. Раджу не тільки подрібнити соєві боби, але і обов'язково їх проварити, як зазначено в рецепті. Тоді окара вийде набагато смачніше, а значить і котлети теж.

  • Соєві боби— 100 грам
  • Картопля— 1 штука
  • Цибуля— 0,5 штуки
  • морква— 1 штука
  • пісний майонез— 2 Ст. ложки
  • Борошно пшеничне— 1 Ст. ложка
  • Панірувальні сухарі— 50 грам
  • сіль— За смаком
  • Приправа "; для фаршу"  — За смаком
Котлети з Окари - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти.

Котлети з Окари - фото крок 2 Замочіть соєві боби на 8 годин у воді. потім промийте, переберіть.

Котлети з Окари - фото крок 3 Подрібніть соєві боби в блендері або м'ясорубці. У каструлю з товстим дном налийте літр води, варіть соєві боби півгодини на середньому вогні. постійно помішуйте, щоб нічого не прилипало до дна.

Котлети з Окари - фото крок 4 остудіть суміш, потім процідіть через бавовняну тканину або марлю. У вас вийде пляшка соєвого молока, яке можна використовувати в кулінарних цілях і макуха — Окара. З неї будемо робити котлети.

Котлети з Окари - фото крок 5 На дрібній тертці натріть картоплю, цибулю і моркву. відіжміть, щоб фарш не був мокрим.

Котлети з Окари - фото крок 6 Змішайте окару і терті овочі. додайте спеції, пісний майонез і борошно. Додати сіль за смаком.

Котлети з Окари - фото крок 7 Фарш повинен вийде пластичним, добре тримати форму. Розділіть його на кульки приблизно по 45 г.

Котлети з Окари - фото крок 8 Надайте їм форму котлет, обваляйте в панірувальних сухарях.

Котлети з Окари - фото крок 9 Розігрійте сковороду на середньому вогні. Смажте котлети під кришкою 7-8 хвилин. Переверните, другу сторону смажте без кришки ще 7 хвилин.

Котлети з Окари - фото крок 10 Котлети з Окари готові, смачного!

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Лазанья з помідорами і сиром

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...