Рецепт Котлети з Окари
Пропоную спробувати рецепт котлет з Окари — SFM, який залишається після приготування соєвого молока. Окара майже не має власного смаку, але багата клітковиною і добре засвоюваним білком. На її основі можна приготувати багато цікавих страв, але котлети — це вже класика. Вони виходять ніжними, поживними і дуже смачними.
опис приготування:
Нижче я дам докладний опис, як приготувати котлети з Окари. Раджу не тільки подрібнити соєві боби, але і обов'язково їх проварити, як зазначено в рецепті. Тоді окара вийде набагато смачніше, а значить і котлети теж.
- Соєві боби— 100 грам
- Картопля— 1 штука
- Цибуля— 0,5 штуки
- морква— 1 штука
- пісний майонез— 2 Ст. ложки
- Борошно пшеничне— 1 Ст. ложка
- Панірувальні сухарі— 50 грам
- сіль— За смаком
- Приправа "; для фаршу" — За смаком
Замочіть соєві боби на 8 годин у воді. потім промийте, переберіть.
Подрібніть соєві боби в блендері або м'ясорубці. У каструлю з товстим дном налийте літр води, варіть соєві боби півгодини на середньому вогні. постійно помішуйте, щоб нічого не прилипало до дна.
остудіть суміш, потім процідіть через бавовняну тканину або марлю. У вас вийде пляшка соєвого молока, яке можна використовувати в кулінарних цілях і макуха — Окара. З неї будемо робити котлети.
На дрібній тертці натріть картоплю, цибулю і моркву. відіжміть, щоб фарш не був мокрим.
Змішайте окару і терті овочі. додайте спеції, пісний майонез і борошно. Додати сіль за смаком.
Фарш повинен вийде пластичним, добре тримати форму. Розділіть його на кульки приблизно по 45 г.
Надайте їм форму котлет, обваляйте в панірувальних сухарях.
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Смажте котлети під кришкою 7-8 хвилин. Переверните, другу сторону смажте без кришки ще 7 хвилин.
Котлети з Окари готові, смачного!
Подібні рецепти
Лазанья з помідорами і сиром
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...