Рецепт Котлети без м'яса
Коли заходить мова про котлетах, то ні в кого не виникає сумніву, що готувати їх можна тільки з м'яса. Ну а я пропоную вам відмінний варіант для поста — смачні вегетаріанські котлети без м'яса.
опис приготування:
звичайно, коли бачиш таку назву, приходиш в повне здивування, Адже ось які котлети можуть бути без м'яса, але, як то кажуть, поки не спробуєш — не дізнаєшся. Тому всім, хто не боїться зробити щось новеньке, я розповім, як приготувати котлети без м'яса — смачне блюдо на кожен день. Насправді цей рецепт можна швидше віднести до пісних, але особисто я готую такі котлетки досить часто, правда, в честь варіантів postnogo, додаю в них яйце. Смак виходить приголомшливий, а консистенція дуже повітряна і ніжна, як раз те, що потрібно для ситного обіду або вечері. Так що з цим рецептом приготування котлет без м'яса ви зробите відмінне частування для всієї сім'ї не тільки в пост, але і на кожен день.
- пластівці вівсяні— 1 Склянка
- морква— 1 штука
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- яйце— 1 штука(можна замінити 2 ст. ложками борошна)
- Панірувальні сухарі— 4-5 Ст. ложок
- Масло рослинне— За смаком(для смаження)
- спеції— За смаком(перець чорний мелений, мелені насіння кропу)
- сіль— За смаком
Перекладаємо пластівці в миску і відставляємо їх остигати, а самі тим часом чистимо моркву і ріпчасту цибулю.
Трьом моркву на крупній тертці, а ріпчаста цибуля нарізаємо невеликими кубиками.
Обсмажуємо овочі на рослинному маслі до золотистого кольору, потім також отставляем остигати.
Коли відварені пластівці охолонуть, розбиваємо в миску з ними яйце. Якщо готуєте пісний варіант котлет, то потрібно замість яйця покласти 2 столові ложки борошна.
Остигнули обсмажені овочі теж викладаємо в миску до пластівці, додаємо спеції і сіль.
Ретельно все перемішуємо до однорідного стану.
Змочуємо в воді столову ложку, набираємо їй приготований фарш і викладаємо в миску з панірувальними сухарями.
Обвалюють масу з усіх боків в сухарях і формуємо котлетки.
так повторюємо, поки фарш не закінчиться, у мене всього вистачило на 14 котлет.
У сковороді нагріваємо олію і викладаємо на неї котлети.
Обсмажуємо їх з усіх боків до рум'яної скоринки.
І подаємо до столу. До речі, вони однаково смачні як в гарячому, так і в холодному вигляді. Приємного всім апетиту!
Подібні рецепти
Шоколадний пиріг з вершковим кремом
Це дуже древній і цікавий рецепт китайської кухні. У Китаї таке блюдо готувалося дуже давно. В ньому, як не дивно, дуже добре поєднуються м'ясо і риба. Блюдо виходить дуже смачним. кількість порцій: 4 соєвий соус— 10 мілілітрів Braai— 10 грам перець чилі— 0,5 штуки курячий бульйон— 1,5 L гливи—...
Котлети з індички без хліба
Соковиті і ніжні котлети з незвичайним ароматом і смаком. А саме головне, що в їх складі немає хліба, тому на фігурі нічого не позначиться. А готуються вони, як і все геніальне — дуже легко і просто. опис приготування: Найчастіше котлети готують, додаючи в м'ясний фарш хліб. Але не всім такі к...
Котлети рибні без хліба
ніжні, соковиті, ароматні - ці слова в точності описують ці рибні котлети. Рибне філе можна вибрати на свій смак. Спробуйте обов'язково! опис приготування: У приготуванні рибних котлет немає нічого складного. Філе пропустіть через м'ясорубку, додайте борошно, яєчні жовтки, вино, сіль і перець,...
Консервированная черешня
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...