Рецепт Копчені свинячі реберця

Рецепт Копчені свинячі реберця
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Рецепт для справжніх чоловіків — це апетитні, соковиті і шалено смачні копчені свинячі реберця! Дивіться рецепт приготування, діставайте свій мангал або коптильню - і вперед за справу!

опис приготування:

Кому як, а мені реберця свинячі найбільше подобаються гарячого копчення. Щоб їх приготувати, знадобиться запастися терпінням: в мангалі або коптильні реберця готуються години 4. Суміш спецій додасть їм дуже насичений аромат і оживляти м'ясо. До речі, ви можете коптити реберця в духовці, якщо у неї є функція гриля.

  • Мелений чорний перець— 1 Ст. ложка
  • порошок чилі— 1,5 чайних ложки
  • мелена кориця— 1,5 чайних ложки
  • мелений тмин— 1,5 чайних ложки
  • Мелену каву— 1,5 чайних ложки
  • сіль— За смаком
  • Свинячі реберця— 700-1000 грам
Копчені свинячі реберця - фото крок 1 Підготуйте реберця. Якщо ви купили їх з мембраною, то обов'язково видаліть її.

Копчені свинячі реберця - фото крок 2 Перемішайте все спеції. Я солі додаю приблизно одну третину склянки. Якщо сіль велика, раджу її потовкти в ступі. Натріть гарненько реберця сумішшю спецій.

Копчені свинячі реберця - фото крок 3 Підготуйте коптильню: розведіть вогонь, висипте вугілля. Температура всередині повинна бути 250 градусів. Потім знизу решітки згріб вугілля в одну сторону, встановіть ємність з фольги, налийте туди воду. Додайте обов'язково до вугілля тріску дубову (або інших листяних порід дерев).

Копчені свинячі реберця - фото крок 4 Коли гриль прогрілося, встановіть решітку. Реберця викладіть над ємністю з водою. Ще одну ємність поставте поруч з реберцями.

Копчені свинячі реберця - фото крок 5 Через годину готування температура зросте до 275 градусів. Загорніть реберця в фольгу і ще годину готуйте.

Копчені свинячі реберця - фото крок 6 Потім зніміть фольгу, щоб реберця підсмажилися і стали більш рум'яними.
Додайте ще дубової тріски і вугілля, готуйте годину-півтора. Весь процес в цілому займає години 4.

Копчені свинячі реберця - фото крок 7 Готовим копченим свинячим реберцям дайте охолонути протягом 15-20 хвилин в закритій ємності. Подавайте з овочами, пивом і соусами. Смачного!

Подібні рецепти

Копчені свинячі вуха

Свинячі реберця в томатному соусі з чорносливом

Якщо вам здається, що звучить закуска не надто, тоді варто власноруч переконається, що це не так. На нашу рецептом копчені свинячі вуха виходять просто смакотою. опис приготування: Для приготування копчених свинячих вух найголовніше, щоб вони були свіжі. Їх також можна коптити з іншими субпрод...

Копчені реберця

Копчені реберця

Любіть натуральні і смачні закуски? Тоді пропоную вам простий рецепт копчених реберець. Їх можна приготувати для великої компанії, а величезний плюс в тому, що вони відмінно зберігаються. опис приготування: Приготувати копчені реберця в домашніх умовах насправді дуже просто. Якщо ж у вас немає...

Копчені ковбаски з сиром

Копчені ковбаски з сиром

Дуже смачно і просто готувати! опис приготування: Ковбаски надрізати уздовж гострим ножем. Сир нарізати брусочками. У розріз ковбаски вкласти брусочки сиру, на сир гілочки зелені. Обернути ковбаски тонкою смужкою бекону. Обсмажити до розплавлення сиру. Обсмажувати ковбаски можна на сковороді-...

Копчені ковбаски

Копчені ковбаски

Хотя я и не любитель пива, но зато обожаю закуски и блюда к этому алкогольному напитку. А некоторые сильно полюбились всей нашей семье. Например — копченые колбаски, которые я стала часто готовить. опис приготування: А саме: я описала в своєму рецепті, как приготовить копченые колбаски. Только...

Копчені курячі грудки

Копчені курячі грудки

Рецепт приготування копчених курячих грудок. Відмінний рецепт для отримання копчених курячих грудок в домашніх умовах. опис приготування: У приготуванні копчених курячих грудок використовують мелену корицю, оливкова олія, морську сіль, імбир і соєвий соус. Виходить ароматне і смачне блюдо. Ч...