Рецепт Копчені свинячі реберця
Рецепт для справжніх чоловіків — це апетитні, соковиті і шалено смачні копчені свинячі реберця! Дивіться рецепт приготування, діставайте свій мангал або коптильню - і вперед за справу!
опис приготування:
Кому як, а мені реберця свинячі найбільше подобаються гарячого копчення. Щоб їх приготувати, знадобиться запастися терпінням: в мангалі або коптильні реберця готуються години 4. Суміш спецій додасть їм дуже насичений аромат і оживляти м'ясо. До речі, ви можете коптити реберця в духовці, якщо у неї є функція гриля.
- Мелений чорний перець— 1 Ст. ложка
- порошок чилі— 1,5 чайних ложки
- мелена кориця— 1,5 чайних ложки
- мелений тмин— 1,5 чайних ложки
- Мелену каву— 1,5 чайних ложки
- сіль— За смаком
- Свинячі реберця— 700-1000 грам
Перемішайте все спеції. Я солі додаю приблизно одну третину склянки. Якщо сіль велика, раджу її потовкти в ступі. Натріть гарненько реберця сумішшю спецій.
Підготуйте коптильню: розведіть вогонь, висипте вугілля. Температура всередині повинна бути 250 градусів. Потім знизу решітки згріб вугілля в одну сторону, встановіть ємність з фольги, налийте туди воду. Додайте обов'язково до вугілля тріску дубову (або інших листяних порід дерев).
Коли гриль прогрілося, встановіть решітку. Реберця викладіть над ємністю з водою. Ще одну ємність поставте поруч з реберцями.
Через годину готування температура зросте до 275 градусів. Загорніть реберця в фольгу і ще годину готуйте.
Потім зніміть фольгу, щоб реберця підсмажилися і стали більш рум'яними.
Додайте ще дубової тріски і вугілля, готуйте годину-півтора. Весь процес в цілому займає години 4.
Готовим копченим свинячим реберцям дайте охолонути протягом 15-20 хвилин в закритій ємності. Подавайте з овочами, пивом і соусами. Смачного!
Подібні рецепти
Свинячі реберця в томатному соусі з чорносливом
Якщо вам здається, що звучить закуска не надто, тоді варто власноруч переконається, що це не так. На нашу рецептом копчені свинячі вуха виходять просто смакотою. опис приготування: Для приготування копчених свинячих вух найголовніше, щоб вони були свіжі. Їх також можна коптити з іншими субпрод...
Копчені реберця
Любіть натуральні і смачні закуски? Тоді пропоную вам простий рецепт копчених реберець. Їх можна приготувати для великої компанії, а величезний плюс в тому, що вони відмінно зберігаються. опис приготування: Приготувати копчені реберця в домашніх умовах насправді дуже просто. Якщо ж у вас немає...
Копчені ковбаски з сиром
Дуже смачно і просто готувати! опис приготування: Ковбаски надрізати уздовж гострим ножем. Сир нарізати брусочками. У розріз ковбаски вкласти брусочки сиру, на сир гілочки зелені. Обернути ковбаски тонкою смужкою бекону. Обсмажити до розплавлення сиру. Обсмажувати ковбаски можна на сковороді-...
Копчені ковбаски
Хотя я и не любитель пива, но зато обожаю закуски и блюда к этому алкогольному напитку. А некоторые сильно полюбились всей нашей семье. Например — копченые колбаски, которые я стала часто готовить. опис приготування: А саме: я описала в своєму рецепті, как приготовить копченые колбаски. Только...
Копчені курячі грудки
Рецепт приготування копчених курячих грудок. Відмінний рецепт для отримання копчених курячих грудок в домашніх умовах. опис приготування: У приготуванні копчених курячих грудок використовують мелену корицю, оливкова олія, морську сіль, імбир і соєвий соус. Виходить ароматне і смачне блюдо. Ч...