Рецепт Консервовані патисони без оцту

Рецепт Консервовані патисони без оцту
Кількість порцій: 3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
патисони консервовані — прекрасна закуска і заготівля на зиму. Існує безліч способів і варіантів консервації, пропоную консервувати овочі без використання оцту.

опис приготування:

Це класичний рецепт приготування консервованих патисонів без оцту. Плоди для консервації вибирайте трохи недоспелий з ніжною молочною шкірою і дрібними тонкими насінням.

Мої заготовки зберігаються досить довго, навіть без додавання оцту ( якщо ж не можете без оцту, як варіант, замініть його лимонною кислотою). Секрет в тому, що я приділяю особливу увагу чистоті баночок, промиваючи і стерилізуючи з дуже ретельно. Гарного дня!

  • патисони— 2 кілограма
  • часник— 8 зубчиків
  • вода— 3 L
  • сіль— 4 Ст. ложки
  • цукор— 4 Ст. ложки
  • Перець горошком— 8 штук
  • Лавровий лист— 2-3 штук
  • кріп— За смаком
  • кореневища хрону— За смаком
Консервовані патисони без оцту - фото крок 1 Заздалегідь приготуйте стерилізовані банки і кришки для закрутки консервації. Патисони ретельно промийте і поріжте.

Консервовані патисони без оцту - фото крок 2 На дно літрових банок укладаємо гілочки кропу, кілька зубчиків часнику, шматочки кореня хрону і порізані патисони. Для маринаду кип'ятимо воду в яку додаємо: сіль, цукор, перець, лавровий лист. кип'ятимо 3-4 хвилини і розливаємо по банках, які прикриваємо бляшаними кришками.

Консервовані патисони без оцту - фото крок 3 Банки помістіть в ємність для стерилізації на 15 хвилин. Після цього закочує банки кришками і перевертаємо догори дном, закутавши в ковдру на добу. Смачного!

Подібні рецепти

Консервовані огірки без оцту

Рецепт шашлику з свинини без оцту

Консервовані огірки без оцту готувати нескладно, головне — візьміть огірочки потрібного засолювального сорти і розміру. Добре робити огірки в невеликих банках, це зручніше, якщо сім'я невелика. опис приготування: Консервовані огірки без оцту виходять як бочкові — міцні, Сильний. Їх добре викор...

Консервовані патисони

Консервовані патисони

консервовані патисони — ті ж тиквочки, тільки вид у них розмальованої літаючої тарілки. Невеликі консервовані плоди відмінно виглядають на столі закусок. Виходять вони твердими і хрусткими. опис приготування: Для консервування придатні тільки молоді ніжні плоди. 1. патисони переберіть, під про...

Кетчуп без оцту на зиму

Кетчуп без оцту на зиму

Сьогодні пропоную вам рецепт домашнього кетчупу без оцту. У нього виходить м'який, але оригінальний смак. Такий кетчуп добре підійде до відвареної картопелька або макаронів. опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати кетчуп без оцту на зиму. Всі спеції краще підбирайте на с...

Консервовані банани

Консервовані банани

Хочу поділитися ось таким незвичайним рецептом! Консервовані банани - блюдо, звичайно, на любителя, але шанувальникам цього екзотичного фрукта воно неодмінно сподобається. Не знаю, як консервувати банани? Я розповім! опис приготування: від того, як ви наріжете банани, буде дуже сильно залежати...

Консервовані огірки

Консервовані огірки

консервовані огірки — шикарна заготовка на зиму. найпрекрасніше, що такі огірочки можна вживати як окремо, без нічого, так і використовувати в інші страви. наприклад, в салат. опис приготування: Найпростіший рецепт консервованих огірків на зиму. УВАГА! У інгредієнтах представлений список припр...