Рецепт Консервовані патисони

Рецепт Консервовані патисони
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 30 хв.
консервовані патисони — ті ж тиквочки, тільки вид у них розмальованої літаючої тарілки. Невеликі консервовані плоди відмінно виглядають на столі закусок. Виходять вони твердими і хрусткими.

опис приготування:

Для консервування придатні тільки молоді ніжні плоди.

1. патисони переберіть, під проточною водою очистіть щіткою. Видаліть суцвіття і плодоніжки.

2. Очищені і промиті патисони на дві хвилини опустіть в киплячу воду. Потім виберіть шумівкою і помістіть в миску з холодною водою. Там вони і будуть пригощати аж до укладання в банки.

3. кріп, листя селери, петрушку без гілочок і м'яту промийте і просушіть паперовим рушником. кріп. селера і петрушку дрібно нарубати. Листя м'яти можна додавати цілком або, якщо дуже хочеться, нарізати або порвати.

4. На дно простерилизованной сухої банки викладіть подрібнену зелень. очищений від шкірки часник, перець і лавровий лист.

5. Нас зелень і спеції досить щільно викладіть патисони.

6. Приготуйте заливку для патисонів. Воду з сіллю доведіть до кипіння, прокип'ятіть протягом кількох хвилин, потім додайте оцтову есенцію і зніміть з вогню.

7. гарячою заливкою (температура заливки повинна бути рівною приблизно 90 градусам) залийте патисони. Прикрийте банки прокипяченной кришкою і ставте в каструлю з водою для стерилізації. Півлітрові банки стерилізують протягом п'яти хвилин, літрові — восьми. Потім загорніть і залиште до повного охолодження дно вгору. Можна укутати в ковдру.

Консервовані патисони зберігайте в темному прохолодному місці.

Вживайте їх в якості закуски або гарніру до гарячих страв.

Смачного!

  • патисони— 650 грам
  • кріп— 10 грам
  • лист селери— 6 грам
  • зелень петрушки— 5 грам
  • м'ята (листочки)  — 1-2 штук
  • часник— 2-3 зубчиків
  • Чорний перець (горошок)  — 1/2 чайних ложки
  • Лавровий лист— 1 штука
  • вода— 940 мілілітрів
  • сіль— 50 грам
  • оцтова есенція— 10 мілілітрів
Для консервування придатні тільки молоді ніжні плоди.

1. патисони переберіть, під проточною водою очистіть щіткою. Видаліть суцвіття і плодоніжки.

2. Очищені і промиті патисони на дві хвилини опустіть в киплячу воду. Потім виберіть шумівкою і помістіть в миску з холодною водою. Там вони і будуть пригощати аж до укладання в банки.

3. кріп, листя селери, петрушку без гілочок і м'яту промийте і просушіть паперовим рушником. кріп. селера і петрушку дрібно нарубати. Листя м'яти можна додавати цілком або, якщо дуже хочеться, нарізати або порвати.

4. На дно простерилизованной сухої банки викладіть подрібнену зелень. очищений від шкірки часник, перець і лавровий лист.

5. Нас зелень і спеції досить щільно викладіть патисони.

6. Приготуйте заливку для патисонів. Воду з сіллю доведіть до кипіння, прокип'ятіть протягом кількох хвилин, потім додайте оцтову есенцію і зніміть з вогню.

7. гарячою заливкою (температура заливки повинна бути рівною приблизно 90 градусам) залийте патисони. Прикрийте банки прокипяченной кришкою і ставте в каструлю з водою для стерилізації. Півлітрові банки стерилізують протягом п'яти хвилин, літрові — восьми. Потім загорніть і залиште до повного охолодження дно вгору. Можна укутати в ковдру.

Консервовані патисони зберігайте в темному прохолодному місці.

Вживайте їх в якості закуски або гарніру до гарячих страв.

Смачного!

Подібні рецепти

Консервовані патисони без оцту

Баклажани по-корейськи з морквою

патисони консервовані — прекрасна закуска і заготівля на зиму. Існує безліч способів і варіантів консервації, пропоную консервувати овочі без використання оцту. опис приготування: Це класичний рецепт приготування консервованих патисонів без оцту. Плоди для консервації вибирайте трохи недоспели...

Консервовані банани

Консервовані банани

Хочу поділитися ось таким незвичайним рецептом! Консервовані банани - блюдо, звичайно, на любителя, але шанувальникам цього екзотичного фрукта воно неодмінно сподобається. Не знаю, як консервувати банани? Я розповім! опис приготування: від того, як ви наріжете банани, буде дуже сильно залежати...

Консервовані огірки

Консервовані огірки

консервовані огірки — шикарна заготовка на зиму. найпрекрасніше, що такі огірочки можна вживати як окремо, без нічого, так і використовувати в інші страви. наприклад, в салат. опис приготування: Найпростіший рецепт консервованих огірків на зиму. УВАГА! У інгредієнтах представлений список припр...

Консервовані помідори черрі

Консервовані помідори черрі

Смачні і мініатюрні консервовані помідори черрі завжди прикрасять ваш обід або вечерю. Крім того — це відмінна закуска. Беріть на замітку мій рецепт! опис приготування: Заготовити консервовані помідори черрі на зиму досить легко. Використовуйте мій рецепт, який готується без стерилізації. Це з...

Каштани консервовані

Каштани консервовані

Якщо ви не знаєте, як консервувати каштани, значить взимку ви позбавлені задоволення є їх смаженими і запеченими, zasakharivati, покривати шоколадною глазур'ю або класти в суп. А між тим заготовити каштани на зиму дуже і дуже просто! опис приготування: Рецепт приготування консервованих каштані...