Рецепт Каштани консервовані

Рецепт Каштани консервовані
Кількість порцій: 5-10 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо ви не знаєте, як консервувати каштани, значить взимку ви позбавлені задоволення є їх смаженими і запеченими, zasakharivati, покривати шоколадною глазур'ю або класти в суп. А між тим заготовити каштани на зиму дуже і дуже просто!

опис приготування:

Рецепт приготування консервованих каштанів не завдасть ніяких труднощів навіть самої недосвідченої господині. І додаткових інгредієнтів не буде потрібно - все, що потрібно, це самі каштани, банки і бажання їх заготовити. Зате взимку ви зможете відкрити баночку, дістати з неї каштани і приготувати безліч смачних і корисних страв. наприклад, посмажити їх, да з пивком, або зробити з каштанів ніжний соус!

Ну що, починаємо консервувати?

рецепт:

простерилізувати кришки.

Каштани перебрати - вони повинні бути цілими, гладкими, без ушкоджень.

Зробити на кожному надріз - в іншому випадку, вони вибухнуть і ви не отримаєте обіцяного задоволення.

Скласти каштани в банки.

Поставити банки в мікрохвильовку або духовку, температура - 130. Кришками не закривати!

готувати 15-20 хвилин, періодично струшуючи банки. Будьте обережні - банки будуть дуже гарячі!

Закатати банки з каштанами кришками і прибрати в прохолодне темне місце. Консервовані каштани зберігаються до наступного врожаю!


  • каштани— 1 кілограм
Рецепт приготування консервованих каштанів не завдасть ніяких труднощів навіть самої недосвідченої господині. І додаткових інгредієнтів не буде потрібно - все, що потрібно, це самі каштани, банки і бажання їх заготовити. Зате взимку ви зможете відкрити баночку, дістати з неї каштани і приготувати безліч смачних і корисних страв. наприклад, посмажити їх, да з пивком, або зробити з каштанів ніжний соус!

Ну що, починаємо консервувати?

рецепт:

простерилізувати кришки.

Каштани перебрати - вони повинні бути цілими, гладкими, без ушкоджень.

Зробити на кожному надріз - в іншому випадку, вони вибухнуть і ви не отримаєте обіцяного задоволення.

Скласти каштани в банки.

Поставити банки в мікрохвильовку або духовку, температура - 130. Кришками не закривати!

готувати 15-20 хвилин, періодично струшуючи банки. Будьте обережні - банки будуть дуже гарячі!

Закатати банки з каштанами кришками і прибрати в прохолодне темне місце. Консервовані каштани зберігаються до наступного врожаю!


Подібні рецепти

Каштани з медом

Солоний часник головками

& Quot; Каштани з медом" — звучить дивно, але виходить настільки смачно, що десерт ризикує стати вашою улюбленою солодкістю до чаю. Крім того, тут присутній екзотичні плоди фейхоа. Дуже незвичайно! опис приготування: Дуже простий рецепт приготування каштанів з медом. Десерт має дуже цікавим см...

Каштани в соєвої карамелі

Каштани в соєвої карамелі

Рецепт приготування каштанів в солодкому карамельному соєвому соусі. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. Змішати коричневий цукор і лимонний сік у великій каструлі на середньому вогні і варити близько 10 хвилин. Акуратно додати саке і соєвий соус. варити, поки соус не загусне...

Каштани

Каштани

Рецепт солодощів з арахісового масла і шоколаду. опис приготування: Каштани - улюблені ласощі жителів Огайо. Ці солодощі готують з арахісового масла, а по формі вони нагадують каштани, тому і були названі на їхню честь. арахісового масла— 1 Склянка вершкового масла— 8 Ст. ложок ванільного ек...

Консервовані банани

Консервовані банани

Хочу поділитися ось таким незвичайним рецептом! Консервовані банани - блюдо, звичайно, на любителя, але шанувальникам цього екзотичного фрукта воно неодмінно сподобається. Не знаю, як консервувати банани? Я розповім! опис приготування: від того, як ви наріжете банани, буде дуже сильно залежати...

Консервовані огірки

Консервовані огірки

консервовані огірки — шикарна заготовка на зиму. найпрекрасніше, що такі огірочки можна вживати як окремо, без нічого, так і використовувати в інші страви. наприклад, в салат. опис приготування: Найпростіший рецепт консервованих огірків на зиму. УВАГА! У інгредієнтах представлений список припр...