Рецепт Каштани в соєвої карамелі

Рецепт Каштани в соєвої карамелі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування каштанів в солодкому карамельному соєвому соусі.

опис приготування:

Розігріти духовку до 230 градусів.

Змішати коричневий цукор і лимонний сік у великій каструлі на середньому вогні і варити близько 10 хвилин. Акуратно додати саке і соєвий соус. варити, поки соус не загусне, близько 30 хвилин.

Зробити надрізи ножем на каштанах у вигляді букви Х для виходу пара, коли вони готуються. викласти 5 горіхів рівномірно на невеликому аркуші випічки. випікати 15 хвилин. Очистити каштани після обсмажування, розрізати навпіл і відкласти в сторону. Повторити з рештою каштанами.

У середній сковороді об'єднати каштани і 6 столових ложок соєвого суміші. смажити, поки платани не нагріються. Подавати відразу ж.

Частина, що залишилася соєве карамель може зберігатися в холодильнику в герметичному контейнері для іншого використання до 2 тижнів.


  • свіжовичавленого лимонного соку— 1/4 склянки
  • каштанов— 20 штук
  • солі— 1 щіпка
Розігріти духовку до 230 градусів.

Змішати коричневий цукор і лимонний сік у великій каструлі на середньому вогні і варити близько 10 хвилин. Акуратно додати саке і соєвий соус. варити, поки соус не загусне, близько 30 хвилин.

Зробити надрізи ножем на каштанах у вигляді букви Х для виходу пара, коли вони готуються. викласти 5 горіхів рівномірно на невеликому аркуші випічки. випікати 15 хвилин. Очистити каштани після обсмажування, розрізати навпіл і відкласти в сторону. Повторити з рештою каштанами.

У середній сковороді об'єднати каштани і 6 столових ложок соєвого суміші. смажити, поки платани не нагріються. Подавати відразу ж.

Частина, що залишилася соєве карамель може зберігатися в холодильнику в герметичному контейнері для іншого використання до 2 тижнів.


Подібні рецепти

Каштани консервовані

Печиво сметанник фігурні

Якщо ви не знаєте, як консервувати каштани, значить взимку ви позбавлені задоволення є їх смаженими і запеченими, zasakharivati, покривати шоколадною глазур'ю або класти в суп. А між тим заготовити каштани на зиму дуже і дуже просто! опис приготування: Рецепт приготування консервованих каштані...

Каштани з медом

Каштани з медом

& Quot; Каштани з медом" — звучить дивно, але виходить настільки смачно, що десерт ризикує стати вашою улюбленою солодкістю до чаю. Крім того, тут присутній екзотичні плоди фейхоа. Дуже незвичайно! опис приготування: Дуже простий рецепт приготування каштанів з медом. Десерт має дуже цікавим см...

Каштани

Каштани

Рецепт солодощів з арахісового масла і шоколаду. опис приготування: Каштани - улюблені ласощі жителів Огайо. Ці солодощі готують з арахісового масла, а по формі вони нагадують каштани, тому і були названі на їхню честь. арахісового масла— 1 Склянка вершкового масла— 8 Ст. ложок ванільного ек...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...