Рецепт Клубничная наливка

Рецепт Клубничная наливка
Кількість порцій: 5 Час приготування: 20 дн. 14 г. 0 хв.
Наливка — це той же лікер, приготований з різних видів ягід і фруктів. Її можна робити як з додаванням спирту, так і за рахунок природного бродіння. У цьому рецепті використовується другий варіант.

опис приготування:

чудовий, слабоалкогольний напій домашнього приготування.

Отже, уважно дотримуємося рецептом.

1. полуницю промийте, видаліть хвостики, складіть в трилітрову банку і засипте цукром. перемішайте, накрийте марлею і приберіть в темне тепле місце на 3 діб.

2. Коли полуниця почне бродити, надіньте на банку замість марлі гумову рукавичку з проколом в одному пальці. Залиште в теплому місці на 3 тижні.

3. Коли рукавичка здметься і перестануть з'являтися бульбашки, процідіть наливку і приберіть в темне прохолодне місце на тиждень дозріти.

4. Потім ще раз процідіть, можна через вату для максимального очищення від домішок, розлийте по пляшках. Наливка готова.

Можна відразу подавати на стіл. Термін придатності такого напою близько двох років за умови зберігання в темному прохолодному місці. успіхів!


  • цукор— 800 грам
  • Полуниця— 2,2 кілограма
чудовий, слабоалкогольний напій домашнього приготування.

Отже, уважно дотримуємося рецептом.

1. полуницю промийте, видаліть хвостики, складіть в трилітрову банку і засипте цукром. перемішайте, накрийте марлею і приберіть в темне тепле місце на 3 діб.

2. Коли полуниця почне бродити, надіньте на банку замість марлі гумову рукавичку з проколом в одному пальці. Залиште в теплому місці на 3 тижні.

3. Коли рукавичка здметься і перестануть з'являтися бульбашки, процідіть наливку і приберіть в темне прохолодне місце на тиждень дозріти.

4. Потім ще раз процідіть, можна через вату для максимального очищення від домішок, розлийте по пляшках. Наливка готова.

Можна відразу подавати на стіл. Термін придатності такого напою близько двох років за умови зберігання в темному прохолодному місці. успіхів!


Подібні рецепти

Консервированная черешня

Наливка з чорної смородини

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...