Рецепт Китайський вогненний дракон

Рецепт Китайський вогненний дракон
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування гострого китайського блюда з яловичини з грибами, креветками і капустою.

опис приготування:

Відварити рис басматі відповідно до інструкцій на упаковці (зазвичай 10 хвилин в киплячій підсоленій воді). Нарізати м'ясо тонкими скибочками. Нарізати і промити китайську капусту. Ретельно промити гриби, потім злегка підсушити. Замочити рисову локшину на 10 хвилин в теплій воді (після чого злити воду). Нагріти в каструлі курячий бульйон, додати тертий часник, потім по черзі готувати в бульйоні: шматочки м'яса, гриби, креветки, капусту і локшину. Варити до готовності.

приготування соусу: змішати всі інгредієнти і розлити пасту по невеликих мисках. Дрібно нарізану петрушку і кінзу помістити в маленькі чашечки.

  • рис басмати— 200 грам
  • говяжа вирізка— 1 кілограм
  • гриби шиітаке— 200 грам
  • рисова локшина— 100 грам
  • курячий бульйон— 2 L
  • китайська капуста— 200 грам
  • креветки— 8 штук
  • часник— 1 штука
  • кунжутове паста— 2 Ст. ложки(інгредієнти для соусу:)
  • рисове вино— 1 Ст. ложка
  • соєвий соус— 1 Ст. ложка
  • чилі— 1 Чайна ложка
  • кунжутну олію— 1 Ст. ложка
  • петрушка— 2 Ст. ложки
  • listyya koriandra— 1 Ст. ложка
  • томатна паста— 1 Ст. ложка
Відварити рис басматі відповідно до інструкцій на упаковці (зазвичай 10 хвилин в киплячій підсоленій воді). Нарізати м'ясо тонкими скибочками. Нарізати і промити китайську капусту. Ретельно промити гриби, потім злегка підсушити. Замочити рисову локшину на 10 хвилин в теплій воді (після чого злити воду). Нагріти в каструлі курячий бульйон, додати тертий часник, потім по черзі готувати в бульйоні: шматочки м'яса, гриби, креветки, капусту і локшину. Варити до готовності.

приготування соусу: змішати всі інгредієнти і розлити пасту по невеликих мисках. Дрібно нарізану петрушку і кінзу помістити в маленькі чашечки.

Подібні рецепти

Кисло-солодкий китайський соус

Салат «дракон»

покажу вам, як приготувати кисло-солодкий китайський соус. Він підійде для звичайного відвареного рису, страв з риби, курки і яловичини. Основні інгредієнти — ананасовий сік, соєвий соус і кетчуп. опис приготування: В даному випадку я планувала подати кисло-солодкий соус до рису, і мені захоті...

Китайський рибний суп

Китайський рибний суп

Китайський рибний суп готується з філе тріски, консервованого бамбука, сушених китайських грибів, спеціального рибного соусу (все це є в супермаркетах). Суп виходить смачний і цікавий. опис приготування: Китайський рибний суп, рецепт якого представлений нижче — шалене блюдо. Я дуже люблю смак ...

Китайський салат з мовою

Китайський салат з мовою

Китайський салат з мовою популярний як в Китаї, так і у нас в Росії. Смачний і швидкий в приготуванні салат сподобається не тільки любителям китайської кухні. опис приготування: Якщо відварити мову заздалегідь, то приготувати китайський салат з мовою можна буде буквально за лічені хвилини. Гот...

Китайський салат зі свининою

Китайський салат зі свининою

Дуже люблю смачні і незвичайні для нашої країни салати і страви в загальному, особливо якщо в їх приготуванні немає якихось складних процесів. розповім, як приготувати китайський салат зі свининою. опис приготування: Готову страву виходить пряним і ароматним, в ньому дуже добре поєднуються всі...

Китайський салат

Китайський салат

Рецепт китайського салату з куркою і овочами. опис приготування: Китайський салат з куркою це справжній шедевр азіатської кулінарії. Раджу неодмінно його спробувати. морква— 2 штуки цибуля-пористий— 1 штука горох— 100 грам буряк— 2 штуки Luk-salotų— 1 штука часник— 1 зубчик вапно— 0,5 штуки ...