Рецепт Китайський вогненний дракон
Рецепт приготування гострого китайського блюда з яловичини з грибами, креветками і капустою.
опис приготування:
Відварити рис басматі відповідно до інструкцій на упаковці (зазвичай 10 хвилин в киплячій підсоленій воді). Нарізати м'ясо тонкими скибочками. Нарізати і промити китайську капусту. Ретельно промити гриби, потім злегка підсушити. Замочити рисову локшину на 10 хвилин в теплій воді (після чого злити воду). Нагріти в каструлі курячий бульйон, додати тертий часник, потім по черзі готувати в бульйоні: шматочки м'яса, гриби, креветки, капусту і локшину. Варити до готовності.
приготування соусу: змішати всі інгредієнти і розлити пасту по невеликих мисках. Дрібно нарізану петрушку і кінзу помістити в маленькі чашечки.
- рис басмати— 200 грам
- говяжа вирізка— 1 кілограм
- гриби шиітаке— 200 грам
- рисова локшина— 100 грам
- курячий бульйон— 2 L
- китайська капуста— 200 грам
- креветки— 8 штук
- часник— 1 штука
- кунжутове паста— 2 Ст. ложки(інгредієнти для соусу:)
- рисове вино— 1 Ст. ложка
- соєвий соус— 1 Ст. ложка
- чилі— 1 Чайна ложка
- кунжутну олію— 1 Ст. ложка
- петрушка— 2 Ст. ложки
- listyya koriandra— 1 Ст. ложка
- томатна паста— 1 Ст. ложка
приготування соусу: змішати всі інгредієнти і розлити пасту по невеликих мисках. Дрібно нарізану петрушку і кінзу помістити в маленькі чашечки.
Подібні рецепти
Салат «дракон»
покажу вам, як приготувати кисло-солодкий китайський соус. Він підійде для звичайного відвареного рису, страв з риби, курки і яловичини. Основні інгредієнти — ананасовий сік, соєвий соус і кетчуп. опис приготування: В даному випадку я планувала подати кисло-солодкий соус до рису, і мені захоті...
Китайський рибний суп
Китайський рибний суп готується з філе тріски, консервованого бамбука, сушених китайських грибів, спеціального рибного соусу (все це є в супермаркетах). Суп виходить смачний і цікавий. опис приготування: Китайський рибний суп, рецепт якого представлений нижче — шалене блюдо. Я дуже люблю смак ...
Китайський салат з мовою
Китайський салат з мовою популярний як в Китаї, так і у нас в Росії. Смачний і швидкий в приготуванні салат сподобається не тільки любителям китайської кухні. опис приготування: Якщо відварити мову заздалегідь, то приготувати китайський салат з мовою можна буде буквально за лічені хвилини. Гот...
Китайський салат зі свининою
Дуже люблю смачні і незвичайні для нашої країни салати і страви в загальному, особливо якщо в їх приготуванні немає якихось складних процесів. розповім, як приготувати китайський салат зі свининою. опис приготування: Готову страву виходить пряним і ароматним, в ньому дуже добре поєднуються всі...
Китайський салат
Рецепт китайського салату з куркою і овочами. опис приготування: Китайський салат з куркою це справжній шедевр азіатської кулінарії. Раджу неодмінно його спробувати. морква— 2 штуки цибуля-пористий— 1 штука горох— 100 грам буряк— 2 штуки Luk-salotų— 1 штука часник— 1 зубчик вапно— 0,5 штуки ...