Рецепт Кавова карамель

Рецепт Кавова карамель
Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування десерту з вершкової карамелі з патокою, кави еспресо, шоколадом і подрібненими лісовими горіхами. Цей простий десерт готується дуже швидко. Патоку можна замінити медом.

кількість порцій: 10
  • потоку— 1 1/2  чайних ложки
  • сіль— 1/4  чайних ложки
  • розчинна кава еспресо— 1 1/2  чайних ложки
  • шоколад— 1 Склянка
кавова карамель - фото крок 1 1. Вистелити невелике деко пергаментним папером або силіконовим килимком, і відкласти в сторону. У середній каструлі розтопити вершкове масло, коричневий цукор, білий цукор, потоку, сіль і порошок еспрессо. Готувати на середньому вогні, періодично помішуючи віночком, доти, поки температура термометра не досягне 120 градусів. Після цього карамель слід розмішувати постійно, поки вона не досягне температури 150 градусів.

кавова карамель - фото крок 2 2. Відразу ж залити карамель в підготовлений лист, рівномірно поширивши по поверхні гумовим шпателем.

кавова карамель - фото крок 3 3. Посипати нарізаною шоколадом і дати постояти кілька хвилин, поки шоколад не розтане.

кавова карамель - фото крок 4 4. Потім за допомогою шпателя рівномірно поширити шоколад по всій поверхні карамелі.

кавова карамель - фото крок 5 5. Посипати шоколад подрібненими лісовими горіхами і поставити в холодильнику до тих пір, пока карамель не затвердеет.

кавова карамель - фото крок 6 6. Розірвати карамель на шматки і зберігати в герметичному контейнері. Якщо на вашій кухні досить тепло, зберігайте карамель в холодильнику, щоб шоколад не став надто м'яким.

Подібні рецепти

Крем-карамель в горщиках

Солодке тісто

Рецепт приготування французького десерту з вершків, молока, цукру і яєць. опис приготування: Pot de crème - класичний французький десерт, який переводиться дослівно як «горщик із заварним кремом». За своїм приготування Pot de crème схожий з крем-брюле, але відрізняється від нього меншим вмісто...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...