Рецепт Кава по-віденськи

Рецепт Кава по-віденськи
Кількість порцій: 1 Час приготування: 5 хв.
Для тих, хто не уявляє свого життя без кави і любить цей напій в самих різних варіаціях, рекомендую спробувати приготувати каву по-віденськи в домашніх умовах.

опис приготування:

можливо, це не зовсім класичний рецепт кави по-віденськи, однак це неймовірно смачний варіант його приготування. Насичений солодкістю і ароматами і доповнений прохолодою вершків, від нього неможливо відірватися. Спробуйте повторити рецепт будинку, адже це зовсім нескладно.

  • Тертий шоколад або какао— 1 Чайна ложка
  • Чорний перець— 1 щіпка
  • ванілін— 1 щіпка
  • обкладинка— 1 щіпка
  • мед— 0.5 чайних ложки
  • Збиті вершки— За смаком
Кава по-віденськи - фото крок 1 1. Для початку поставте варитися каву. Тим часом в чашку насипте ложку тертого чорного шоколаду або хорошого какао.

Кава по-віденськи - фото крок 2 2. додайте мед (найкраще використовувати свіжий мед).

Кава по-віденськи - фото крок 3 3. Слідом додайте трохи кориці.

Кава по-віденськи - фото крок 4 4. І трішки чорного перцю (для пікантності).

Кава по-віденськи - фото крок 5 5. трохи ваніліну.

Кава по-віденськи - фото крок 6 6. І перемішайте все до однорідності.

Кава по-віденськи - фото крок 7 7. Зварений кави налийте в чашку, залишивши трохи місця.

Кава по-віденськи - фото крок 8 8. Додайте збиті вершки. ароматний, чудовий кави по-віденськи в домашніх умовах готовий. приголомшливий смак, непорівнянний ні з чим, вам забезпечений.

Подібні рецепти

Кава «Африка»

Кава з апельсиновим соком

У дощовий осінній день прекрасно випити чашечку кави, а якщо це буде кава "; Африка ";, то вам забезпечені яскраві враження від аромату і смаку цього прекрасного напою. опис приготування: Кава "; Африка" ароматний, підбадьорливий, зігріваючий, він як не можна краще підходить для дощового осінн...

Кава «Bicerin»

Кава «Bicerin»

Кава "; Бічерін" я вперше спробувала в італійському Турині, звідки він родом. Тоді він мені дуже сподобався. Зважилася приготувати сама. Вийшло дуже схоже як зовні, так і на смак. опис приготування: зима — саме час приготувати каву "; Бічерін ";, який родом з П'ємонту, італійського міста Турин...

Кава «масала»

Кава «масала»

Пару слів про те, що таке "; Масала" - це індійська суміш прянощів, точного складу немає. Кава & Quot; Масала" - це кава, приготований зі спеціями, які надають напою особливий аромат і смак. опис приготування: Якщо ви ще не пробували кави "; Масала ";, Зараз саме час його приготувати. Тому що ...

Кава з сиропом

Кава з сиропом

Ароматна кава з м'ятним сиропом — ідеальний напій для сніданку, якщо ви обожнюєте м'ятний смак. Він готується на одному диханні і також швидко випивається. М'ятний сироп можна придбати в супермаркеті. опис приготування: Яскравий незабутній аромат кави з сиропом підніме вам настрій з самого ран...

Кава «Дон-Жуан»

Кава «Дон-Жуан»

чорний, як диявол, гарячий, як вогонь, чистий, як ангел, солодкий, як поцілунок любові — ось який справжня кава опис приготування: Заповніть бутель рому, підпаліть і покрутіть його. Додайте лікер і зварений кави. По чайній ложці акуратно налийте вершки на поверхню кави. Прикрасьте тертим шокол...